מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פגיעה בעצמיגל קוליזה01/05/2009
שלום רב !!
בימים האחרונים אני מרגיש שבא לי לשבור ולגמור במכות אנשים שתסכלו אותי ועדיין מתסכלים זה זמן רב . הסיוטים שלי בלילה והמחשבות ביום גם מתעסקים בזה , אך מה לעשות שאנו חיים בעולם אמיתי , מה גם שלא ממש יעזור אם אפרוק את זה עליהם בצורה ישירה ...
אני ניסיתי מלא שיטות לפרק את האנרגיה הזו בתוכי , ריצות והליכות של ק"מ שלמים , הרמת משקולות , אפילו כל מיני נשימות ומחשבות חיוביות - אך כל זה לא ממש עוזר .
אולי אפילו האימונים רק מגבירים בי את הבטחון העצמי ומרגיש עוד יותר מתוסכל כשדורכים עלי .
בקיצור כל האנרגיה הזו שלא מתפרקת הולכת נגדי והורגת אותי , כבר מיחושים כאלה ואחרים אני מרגיש ....
אז למישהו יש רעיון איך לעזאזל אני יוצא מזה ??? למישהו יש רעיון מקורי :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנרגיה הרסנית וכעס
סיגל לוי03/05/2009שלום שימי
נראה לי שאתה פועל נכון וכדאי להמשיך לחפש דרכים עד שתמצא מה מקל עליך לשחרר את הדחף ההרסני
בכולנו יש דחף כזה
אצל כל אחד זה במינונים אחרים ובביטויים אחרים
אתה יכול גם ללכת לטיפול ולנסות להביא לתודעה את הסיבות שמזינות את האגרסיה הזו
אולי אם תגלה את המקור לתחושות, יקל עליך להתמודד איתן
אם מדבר אליך, גם יוגה ומדיטציות מאד מאד מרגיעים
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)