פגיעה בעצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגיעה בעצמי
    גל קוליזה
    01/05/2009

שלום רב !!
    בימים האחרונים אני מרגיש שבא לי לשבור ולגמור במכות אנשים שתסכלו אותי ועדיין מתסכלים זה זמן רב . הסיוטים שלי בלילה והמחשבות ביום גם מתעסקים בזה , אך מה לעשות שאנו חיים בעולם אמיתי , מה גם שלא ממש יעזור אם אפרוק את זה עליהם בצורה ישירה ...
    אני ניסיתי מלא שיטות לפרק את האנרגיה הזו בתוכי , ריצות והליכות של ק"מ שלמים , הרמת משקולות , אפילו כל מיני נשימות ומחשבות חיוביות - אך כל זה לא ממש עוזר .
    אולי אפילו האימונים רק מגבירים בי את הבטחון העצמי ומרגיש עוד יותר מתוסכל כשדורכים עלי .
    בקיצור כל האנרגיה הזו שלא מתפרקת הולכת נגדי והורגת אותי , כבר מיחושים כאלה ואחרים אני מרגיש ....
    אז למישהו יש רעיון איך לעזאזל אני יוצא מזה ??? למישהו יש רעיון מקורי :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פגיעה בעצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אנרגיה הרסנית וכעס

סיגל לוי
    03/05/2009

שלום שימי
    נראה לי שאתה פועל נכון וכדאי להמשיך לחפש דרכים עד שתמצא מה מקל עליך לשחרר את הדחף ההרסני
    בכולנו יש דחף כזה
    אצל כל אחד זה במינונים אחרים ובביטויים אחרים
    אתה יכול גם ללכת לטיפול ולנסות להביא לתודעה את הסיבות שמזינות את האגרסיה הזו
    אולי אם תגלה את המקור לתחושות, יקל עליך להתמודד איתן
    אם מדבר אליך, גם יוגה ומדיטציות מאד מאד מרגיעים
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו