מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- סבל בלתי נסבליוסי03/05/2009
שלום , אני כותב כאן את הבעיה שלי ואני מקווה שפה זה המקום הנכון .. אז ככה אני בן 18 וחצי כרגע הכי גדול בבית יש לי עוד 7 אחים נוספים מתחתיי שנמצאים בבית יש לנו בעיה שכבר נמשכת ממש הרבה זמן ההורים שלי רבים כל היום בלי הפסקה כבר הרבה זמן , בעצם מאז שאני זוכר את עצמי האחים שלי הקטנים יותר ממש סובלים מזה סבל יומיומי לפעמים באמצע שהם רבים אפילו אחותי הקטנה בת 5 באה אליכם חצי בוכה כדי שיפסיקו לריב בניהם .. אני כבר לא כ"כ נמצא היום בבית אבל מידי פעם שאני מגיע ואני רואה את זה אני ממש מרחם על האחים שלי אני פשוט לא יודע איך אפשר לעזור להם, האחים שלי ממש נפגעים ושונאים את ההורים בגלל זה . בקיצור ההורים שלי ממש לא מסתדרים בניהם .. ובטח תשאלו למה הם לא נפרדים אז כאן הבעיה גם שתי ההורים שלי הם חוזרי בתשובה ואצל אנשים דתיים לא מקובל שעושים גירושין לכן זה לא קורה .. הם הלכו כבר עשרות פעמים ליועצי נישואים שונים שום דבר לא עזר להם אני ישמח מאוד אם תוכלו לעזור ולייעץ לי מה אפשר לעשות ? ..
בתודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ללמוד להסתדר
סיגל לוי03/05/2009שלום יוסי
באמת מצב קשה
יתכן שבחברה אחרת הם אכן היו נפרדים
בכל מקרה אתה כבר בוגר ויכול לנסות להראות להם את הזוית של הילדים
להסביר להם איך אתם מרגישים שהם רבים, עד כמה זה פוגע
אולי לבקש שלא יעשו זאת כשאתם נוכחים
אולי לפנות לעזרה לגורם דתי שמקובל עליהם, כמו רב למשל
אפשר לשוחח עם הילדים כשאתה שם וזה קורה, אולי להעסיקם במשהו אחר
להסביר להם שההורים קשה להם להסתדר ואחרי שהם יריבו, החיים ישובו למסלולם
מקוה שמשהו מכל זה יקל על המצוקה והקושי
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)