מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- היישיר05/05/2009
אני מרגישה קצת לא בנוח לכתוב פה.. פאדיחה שאין לי עם מי לדבר.. אני פשוט מרגישה שאני חייבת להוציא כמה דברים..
אני בת 20... חיילת.. ואפשר להגיד שתקופת ההתבגרות שלי הייתה ממש קשה.. עד כדי כך שאושפזתי כמה פעמים. עשיתי דברים כל כך נוראיים שאני מתביישת לחשוב עליהם או לכתוב אותם פה, ושלא נדבר על לספר אותם לאנשים..
איבדתי המון חברים טובים בדרך, היו לי כמה התמכרויות.. עשיתי דברים נוראיים, ואין לי מילים להסביר עד כמה. אני לא יפרט כי זה יעשה לי רע.
אני פשוט מרגישה שהחיים של כולם כל כך קלים ורק שלי ממש מסובכים, לפעמים אני לא יודעת איך לצאת מכל הבלאגנים שיש לי בראש. יש לי כל כך הרבה בעיות שאם אני יגיד הכל אז זה כבר יישמע כמו הגזמה, אבל באמת שזה לא.
אף אחד מהחברים שלי עכשיו לא יודע על העבר שלי, כאילו המצאתי איזו בחורה שכל פעם שאני נפגשת עם אנשים אני הופכת לבחורה הזאת.. ומעמידה פנים.
בכל מקרה.. הרגשתי שאני כבר חייבת לשתף כי יש משהו שממש מפריע לי כרגע. יש לי טיקים בפנים מאז שהייתי ילדה.. זה בא בגלים, לפעמים זה בתדירות ממש גבוהה ולפעמים זה לא. לאחרונה זה ממש התגבר וזה מפריע לי מאוד. אני מרגישה שמסתכלים עליי כל הזמן ושאנשים בוחנים אותי לראות מה זה הטיקים האלה שיש לי בפנים.. אז עשיתי מחקר קטן וגיליתי שיש לי תסמינים של טוראט.. דיברתי עם אבא שלי על זה (הוא היחיד שאני עוד איכשהו יכולה לשתף בדברים כאלה) והוא גם קרא קצת על הנושא ואמר לי שהוא גם חושב.
אני באמת לא יודעת למה יצאתי כזאת דפוקה.. שום דבר אצלי לא נורמלי.. אני כל כך מתביישת במי שאני...
בקיצור אין לי פואנטה, סתם היה בא לי להתבכיין קצת.. סליחה אם חפרתי למישהו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גוף ונפש חד הם...
רונן דוד06/05/2009
שיר יקרה,
החיים של אף אחד לא קלים,
זה רק נראה כך מהצד לפעמים, לכל אחד יש את החבילה שלו.
ממליץ לך בחום לפנות למטפל או מטפלת (פסיכולוגית)
על מנת להתייץ ולראות איך אפשר לטפל בך בצורה נכונה.
לנפש יש השפעה מכרעת על הגוף וגם להיפך,
כך שיכול להיות שהתסמונת שאת מדברת עליה (שלא בטוח שאת לוקה בה בכלל...)
נובעת כתוצאה מהמצב הנפשי בו את נתונה.
טיפול פסיכולוגי יכול מאד לעזור בקטע הזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)