מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המשך להודעתי הראשונה מה עושים ?לילי07/05/2009
בקיצור זה לא קשור ללב רחמן אני יודעת למה כל כך קשה לי לעזוב למרות שאני יודעת שהוא בישבילי ?למה אני כבר לא מייחסת חשיבות לדברים שהוא פוגע בי וזה ניראה לי בסדר ? למה אני לא קמה והולכת בלי לחשוב על מה יהיה לי שאני יהיה לבד ואיך אני אתמודד ?וכל הזמן אני מזכירה לעצמי שאני אזכר בדברים הטובים כניפרד כי ככה זה בפרידות ? ולמה אני פוחדת שאעשה טעות והכי חשוב למה בסוף כל שיחה אני קצת משוכנעת שהוא צודק כשהוא אומר שאף אחד לא ירצה אותי בחוץ אתם קולטים שאני כאילו יודעת בתוכי שהוא לא מתכוון לזה כי הוא גם אומר שהוא אומר את כל הדברים האלו מעצבים והוא לא באמת חושב ככה בואנה אני דפוקה נכון ????? אז למה כל כך קשה לי לקום וללכת למה ? למה ? אני יודעת מה אני שווה תמיד ידעתי דרך אגב אני לא מכוערת בכלל בקיצור שמעתי כבר את כל השיטות שלהלעשות רשימות פלוס ומינוס מה אני רוצה בחיים מודעות עצמית וכו.....אהבה עצמית......אבל לקום רסמי וללכת זה לא קורה .פשוט לא מה עושים תעזרו לי אני בבעיה כשאני מדמיינת אותי מחוץ לקשר הזה אני מדמיינת בו זמנית גם את עצמי נהנת וגם בערבים נכנסת לסוג של דיכאון כמו בכל פרידה ואז אני מקבלת רגליים קרות ולא עושה צעד כי היו לנו פרידות בעבר שכל פעם הוא חזר ובכה שהוא לא יכול בלעדי וכמו דפוקה חזרתי אליו ואני יודעת מזה ההרגשה הזו שאתה בנפילה ופתאום כאילו לקחו לך את החיים יש גם רגעים כאלו בפרידות מה אני עושה בבקשה תעזרו לי אני מתחננת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפחד להשאר לבד
סיגל לוי07/05/2009הי לילי
נראה לי שאת נשארת בקשר ממס סיבות
ראשית את רגילה לקשר
חשוב לציין שאולי בעבר היה אחרת אך כעת את רגילה להתייחסות מזלזלת ובוטה
לפי מה שהבנתי, אתם לא נשואים, ללא ילדים משותפים
תשתית של קשר ללא כבוד היא תשתית בעייתית כי בהמשך יש תלאות רבות בהמשך הדרך
וראית איך היתה התגובה שלו לקושי קודם בזוגיות ביחסיו הקודמים
נראה שאת לא בטוחה בעצמך שתמצאי קשר אחר
אולי בשל עודף המשקל
אך האם כדאי בשל חששות להשאר במקום שבו את יודעת בוודאות שלא טוב לך?
כדאי לך לאסוף כוחות לפעול למען קשר מכבד יותר, פחות מורכב (2 ילדים...)
שבו אהבתך אינה מובנת מאליה
נכון שלא מוצאים מיד מה שרוצים
אך כדאי לך אולי לפנות לטיפול שיתמוך בך ויעזור לך להשיג את מטרותיך
או להעזר בתמיכה של הקרובים לך
המון כוחות למסע
בברכה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)