מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- לא יודעת מה להחליט-דחוףg10/05/2009
שלום,
יש לי שאלה בנוגע להחלטה מסויימת.
אני והקולגה שלי לעבודה זכינו ב 2 כרטיסי טיסה עקב מבצע ותחרות שהיו לנו כאן במקום העבודה.
עוד משהכל התחיל קיבלתי כל מני רמיזות מהבוסית שלי שאני כנראה לא אבע ורק השנייה כן.
אני גיליתי שזו שעובדת איתי היתה לוקחת ממני מקרים בכדי שלה כל הרשימה תצמח והלכתי והעלתי את זה בפני המנהלת והיא בקושי התייחבה ונתנה לי להרגיש כאילו אני לא עושה מספיק.
עדיין הן נותנות לי הרגשה כאילו לי לא מגיע לנסוע.
העניין הוא שאם אני לוקחת כרטיס לעוד בן זוג העלות היא כ 700 דולר ואין לי כרגע סכום צכזה להוציא
ובעלי מצידו אומר לי שאני אסע לבד. אבל רק המחשבה להשאיר אותו ואת הבן שלי (בן שנה ו 10 חודשים) לבד קורעת אותי אפילו שזה לסופ"ש.
אני מצד אחד אומרת שאולי אני אוותר לזו שאיתי וייתן לבעלה אבל מצד אחד לא ממש מגיע לה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נסיעה ללא בן זוג...
רונן דוד13/05/2009
תשמעי, עזבי אותך מה שאחרים אומרים,
השאלה היא איך את מרגישה עם העובדה,
אם מדובר בהזדמנות חד פעמית שלא תחזור על עצמה - אז סעי,
אם לא אז חבל על האנרגיות.
בכל מקרה את צריכה לדבר עם בעלך על כל העניין בשיא הפתיחות,
אם אין בעיה מבחינתו שתסעי אז תסעי.
תעשי מה שהכי נכון עבורך ומה שאת מרגישה כנכון...
נסיעה טובה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)