סיון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סיון
    סיון
    11/05/2009

אני מתנצלת שאני מציקה..אבל נראה לי שלא הרחבתי כמו שצריך..
    לא מדובר רק בעובדה שאני בחברה הדתית,אני מרגישה שהיו מנדים אותי מכל חברה
    השאלה אם כדי לי להתעקש ולהיות בחברה שלא רוצה אותי..(לא מקבלת את מי שאני)
    או להכיר אנשים אחרים..???
    אני מרגישה שאין לי חיים חברתיים ברמה שהייתי רוצה...אני דתיה שיצא עליה שם ממש ממש לא טוב בחברה הדתית כי זה ידוע לכולם שאני :משוחררת מינית"יותר מבנות אחרות בחברה שלי,הרבה דחו אותי בגלל זה ואלה שיצאו אותי(אכזבתי אותם)והוכחתי להם שהחברה הדתית צדקה במה שהיא אמרה לגבי!!!אני מרגישה שיש חברה בחברה החילונית שאוהבים אותי..אבל אני רוצה להתחזק מבחינה דתית והם לא אותו ראש כמו שלי..
    אני ממש מתוסכלת!!רוצה אהבה..!!אין לי אף אחד!!!אני כ"כ בודדה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום סיוון

דניאלה הרץ
    12/05/2009

אנא אמרי לי אם לדעתך מה שאומרים עלייך נכון. האם את מרגישה שאת משוחררת יותר מבחינה מינית? אם כן, מדוע? האם התשוקה המינית שבך גדולה אוא שיש סיבה אחרת? קודם כל, חשוב לי לדעת מה את חושבת ומה את רוצה.
    אני מבינה ממכתבך שלמרות שקשה לך בחברה הדתית את מעוניינת להישאר ולהיות חלק ממנה, ואז כדאי לחשוב ולמצוא דרך לתקן.
    כתבי לי
    דניאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובה לפסיכולוגית-עזרה דחוף!

סיון
    12/05/2009

כל גיל ההתבגרות שלי התבזבז על בתכלס-להחליף חברים...(הייתה לזה סיבה אחרת מעבר ל"פתיחות")היה לי ביטחון עצמי על הפנים,הייתי לא טובה בלימודים,לא שמו עלי באולפנית שלי (תיכון רק לבנות)ובחברה שלי בשנים הצעירות יותר שלי כי לא נראתי טוב.-(אז הייתי צריכרה אישור וע"י גבר זה היה האישור הכי מספק..)תוסיפי את העובדה שאני בחורה מינית(יש לי הרבה יצר)במהלך הזמן השתנתי מבחינה חיצונית ונהייתי יותר יפה..ואז התחילו המחמאות לבוא אבל ביחד עם השמצות כמו:"שרמוטה"..נותנת" עוברת מאחד לאחד.."
    ושתביני-שזה נוצר גם בגלל בן אחד או שנים מתוך הרשימה שלכלכו עלי.שהגזימו..
    יצאתי עם כמה בנים מאותו עיר-חלק היו חברים אחד של השני..וחלק פשוט העבירו אותי כמו "חבילה"וזה היה החלק הכי מעליב בססיפור...,שנותנים אותך כאיול אתה חפץ.
    וגם לא תמיד שידרתי ביטחון,הייתי דיכאונית..יצרתי לעצמי שם שלבחורה שפשוט לא כדי להתקרב אליה-ובתכלס הייתי כ"כ מתוסבכת עם עצמי!!!
    עכשיו-לגבי השאלה אם להשאר:אני בהתלבטות,כי האנשים האלה בתכלס-צבועים..,הם לא קיבלו אותי אף פעם..
    לא עניינתי אותם אף פעם..,אבל הבדידות פשוט אוכלת אותי...הייתי רוצה להכיר אנשים טובים,אמיתיים!שלא ידפקו אותי,ושהם באמת לא אינטרסנטיים
    אבל מצד שני יש כאלה בכל מקום...
    אני לא יכולה להתחמק מזה..אבל אחותי אמרה לי עכשיו להתעסק בעצמי,ולשמור על פרופיל נמוך בחברה,לא להתקרב יותר מידי...לא ממזמן סיימתי קשר עם משיהו מהחברה שיצא ממש זבל איתי,אבל אני נתתי לו את הזכות הזאת,ולכן-אני לא מפסיקה לכעוס על עצמי..
    לדעתך-האם זה בריא שגבר ירצה לזרום מבחינה מינית בפגישה החמשית ואח"כ יעיף בגלל זה?הרי זה היה רצון של שנינו..!!!
    יצאתי מזה פגועה..כי כולם זורקים אותי,יצא לי לזרוק רק פעם אחת,לא אומרת אל זה בקטע ילדותי או משו,פשוט שתביני-שאני לא מצליחה להחזיק את "הגבר שלי"..יש לי כבר טראומות...פחד שיעזבו אותי,פחד לנסות להכנס..למרות שאני משתוקקת לזה בכל תוכי
    הייתי רוצה שיהיה לי מישהו שנאהב ונתחתן..אני כן מוכנה להשתנות,!!!אני כן מוכנה לשינוי..אבל השם הרע יצא ולא יהיה לי קל יותר-אני בת 19!היה לי הרבה הזדמנויות לשפר...
    ובחרתי ללכת עם ההרגל המטמטם של:"לתת"...
    פעם בגיל ההתבגרות הרצון לחבר הייתה מין בריחה כמו :סמים,סיגריה,מוזיקת רוק,אבל היום התבגרתי-אני באמת רוצה קשר..
    לבנות אותו על בסיס נכון,שיהיה בו אמון,דת,שמירת נגיעה(למרות הקושי)אני מוכנה להקריב למען זה...!!!אבל איך להוציא את הטעם המר?איך להתנתק מהעבר?
    תודה רבה על ההקשבה-וסליחה על ההצקה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות

סיגל לוי
    14/05/2009

שלום סיון
    את מבקשת עצה בנושא ערכי
    האם להשאר בחברה הדתית או לא
    זו שאלה אישית בעלת השלכות מרובות
    אף אחד לא יודע עד כמה את אדם מאמין
    אף אחד לא יודע כמה את רוצה את אורח החיים הזה או החילוני
    אף אחד לא יודע על מה תצטרכי לוותר אם תעזבי את הדת
    את יכולה לפנות לטיפל לליבון השאלות האלה
    או אם את חשה מספיק נוח, אולי לשתף רב או רבנית
    בכל מקרה, עד כמה שאני יודעת, בחברה שלך, פתיחות מינית אכן "פוגעת" בשם
    הבנים מטעים אותך - הם רוצים התנסות מינית, אך לא רוצים "בחורה כזו" לשם קשר
    ראשית החליטי על כיוון עתידי
    אם תרצי בחברה דתית, נסי לראות אם את יכולה לפתוח דף חדש
    להכיר חברה חדשה
    את יכולה להתייעץ בקרובים לך בעולם הדתי
    ושם נסי לבנות קשר המבוסס על חברות ולא רק על יצר
    בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגלל-תודהה

סיון
    14/05/2009

את חושבת שכן אפשרי לשנות שם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• במקום שבעלי תשובה עומדים ...

נהורא
    15/05/2009

את יכולה לפנות לכתובת הזו [email protected] קפה נהורא בר"ג
    שם יקבלו אותך איך שאת, ללא כל שפיטה על עברך...
    תקבלי כוחות וחיזוקים בכל תחום שתבקשי.....
    בהצלחה! אל תוותרי לעצמך!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דחוףףף.

סיון
    17/05/2009

אפשר לקבל פרטים על המקום.??א.אני אדם מאמין-אני מאמינה בדת ובקב"ה...אני מאוד רוחנית בנפשי אבל החברה הדתית רובצת באנשים חסרי רוחניות לצערי..ואני חווה את זה יטום יום..
    הם לא ממש שונים מהחחילונים בהסתכלות שלהם על החיים..הם רק מקיימים מצותת...הרבה מהם כאלה..
    אני לא רוצה לדבר לשון הרע ולהוציא שם רע..אבל אי אפשר להתעלם מהעובדה שאתה הולך לקניון ורואה בחור עם כיפה..מחבק בחורה..אבל אם הוא ישמע שאותה בחורה התחרמנה הוא ייפסול אותה מעטים יקבלו את זה..!!!
    השאלה המשמעותית היא:איך להתנהג לבני המין השני בחברה שלי?מה הדרך הכי נכונה ליצור לעצמי שם טוב יותר?האם אנשים שוכחים?!האם הבעיה אצלי.?או אצלהם?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו