מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- להיות פשוט, פשוט אתהאזרח14/05/2009
משהו שכתבתי לעצמי ברגע מסוים, שכרגע נבחן עם הזמן, לאורך התקופה.
אני מעט מופנם ורגיש יתר על המידה לפי דעתי. קשה לי לתקשר יותר מדי למרות שאני מנהל אורח חיים של עבודה מסודרת אני לא מצליח ליצור לעצמי חברים חדשים וקשה לי עם התחושה הזו של לבד, להסתדר לבדי ללא נפש שעימה אוכל לחלוק את חוויותיי . אז תקראו ותביעו דעה ,אני אשמח
מחשבו תשליליןת שלי:
1. המחשבה שכשאני עושה משהו יש סיכוי שיתפקשש ולא יצליח ושאני אראה שוקיסט או לא סגור על עצמי.
זה מתבטא בטון דיבור שלי, ובסיום משפטים עם ספק סימן שאלה, ספק בקשה לאישור שאני בסדר.
2. כאשר יש משימה ואני מדבר, אז טון הדיבור הוא נונשלנטי כאילו שקטן עלי ו"יאללה נגמור עם זה, זה לא מרגש אותי".
=טון הדיבור שלנו מאד משפיע על הקליטה של הצד השני, ולעיתים טון דיבור מסמל לצד השני אם אני סגור על מה שאני אומר או ניתן להניע אותי מכך.
אני רוצה לעבוד על טון הדיבור שלי ומה כל אחד משדר לשני , מהם הסוגי הטונים אשר אני מסוגל להפיק וכיצד המאזין רואה אותם כמסמלים משהו.
לשדר בטחון בטון הדיבור, דיבור כריזמטי וסוחף אשר מאפשר לצד השני להרגיש בטוח שיש עימו אדם, לחלוק איתו חוויות ושער לקיומך.
זו כוונתי- אני רוצה לשדר לצד השני שאני בטוח בעצמי ורציני, אדם אשר נכבד את עצמו ונאמן לעצמו, אשר לא מפחד או חושש מקשר עם אחרים ואינו נפגע רגשית מדברים.
היום אני שובר שתיקה.
חולם שהיא תבוא אלי ותבין
לתת לה שק של סנעטימנטים ולא מתבייש בכך
זו כוונתי- להפגין אהבה לסובבים אותי, להקשיב ולתת במה לאחר, כמו גם לעצמי.
לא לפחד להרגיש ולא לפחד להיות, להיות פשוט פשוט אתה.
זה מה שכתבתי-
א י ך ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר להרגיש כזה
סיגל לוי16/05/2009שלום לך
אין איזה מתכון קסמים
תקרא שוב ושוב
תרגיש שאתה ראוי לזה
שמגיע לך
שאתה רוצה ויכול
ותנסה
אתה יכול גם להקליט את עצמך
לשמוע כיצד אתה מדבר
אתה בדרך
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)