מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- את עזרתכם בבקשה...מזה הקשר הזה?22/05/2009
אני בצבא, יוצאת די הרבה זמן עם בחור בצבא, גדול ממני בשנתיים. אנחנו נפגשים פעם בשבועיים-שלושה (בסיס סגור)...אני והוא מאוד דומים באופי שלנו ובחיים לא מצאתי מישהו שאני מזדהה איתו כל כך, חושבת כמוהו, אוהבת את אותם דברים כמו שלו... אבל יש משהו שדי מפריע לי, מעולם לא התנשקנו, נכון זה נשמע מעט טיפשי אבל בכל הפגישות שלנו אנחנו כל כך קרובים לזה ואנחנו במגע גופני תמידי, מצבים אינטימיים, אבל רק זה לא! המגע בינינו זה ממש ממש לא מגע של ידידים. אני מנסה להבין למה זה לא קורה עדיין...חשבתי על זה שאם אני והוא כל כך דומים אני אוכל למצוא אצלי את התשובה.. והבנתי שאני מפחדת להרתיע אותו עם ההגדרה של "חברים"...כנראה שגם הוא, היו רמזים לכך בעבר. הקשר הזה הוא די הרבה זמן... איך מפסיקים את ההתנהגות המגונה הזאת של "לא בטוח ביחד"?
תודה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גישה ישירה
סיגל לוי24/05/2009שלום לך
נדמה שיש איזה מתח סביב הענין של מעבר מידידים לחברים
בדרך כלל אם עוברים "מסלול" זה קורה באופן טבעי
לפי מה שאת כותבת נשמע שאת מעונינת
אפשר לנקוט באחת משתי גישות - זו שתתאים לך יותר
הגישה הראשנוה היא יוזמה - אם את רוצה להתנשק, נסי ליזום וראי מה קורה...
לא רק הגבר חייב ליזום
אם מצד שני את מרגישה שיש מתח סביב הנושא
אולי זה באמת שווה שיחה
האם אתם מרגישים באמת אותו דבר
האם כוונותכם זה ביחס לזו דומות
אפשר פשוט לפתוח את זה ואז להבין יותר האם הוא רוצה וחושש
או שאינו רוצה
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניסיתי ליזום..
ממממ24/05/2009ניסיתי ליזום את זה כל פעם שהיינו קרובים לזה ניסיתי למשוך את זה ושמתי לב שהוא מתרגש ונלחץ.. אני לא רוצה להכריח אותו.. אני רוצה לתת לו ספייס וביטחון...
הייתי רוצה מאוד לדבר איתו על זה אבל אני גרועה במילים (לא בכתיבה.. בדיבור בפועל).... אני יודעת שהוא מעוניין, אנחנו מאוד ישירים בכל הנושאים שמסביב.. אבל אם אנחנו במגע ספונטני או שיחה ספונטנית וזה מגיע לזה.. אז זהו זה מפסיק שם.
חשוב לי לציין שלשתי המשפחות שלנו יש קשר טוב מהעבר, חברי משפחה טובים מאוד (ואני והוא הכרנו במקרה)....ניסיתי לקשר בין הדברים אולי זה מפריע לו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)