שאלות

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• שאלות
    חסוי
    25/05/2009

אני התחלתי ללכת לחוג אירובי, נחמד לי בשיעור המדריכה בזמן השיעור רואה שקצת אני מסתבכת לפעמים בתנועות אז היא ניגשת לעזור בכוונה שהיא מראה את התנועות לידי, העניין הוא שאני מרגישה מטופשת כשהיא עוזרת לי אני מרגישה לא נעים ומובכת אני בתוכי חושבת למה היא עוזרת לי המצב גורם לי לרצות לעזוב את החוג לברוח כי אני מרגישה שהיא נדבקת אליי ואני לא יודעת למה אבל זה מבהיל אותי.
    קרה לי מקרה דומה כשהייתי צעירה בסביבות 10-12 אני לא זוכרת גיל מדוייק והייתי בחוג עיתמלות קרקע הייתה מדריכה אחת שהייתה נחמדה אליי, אפילו באותה שנה קיבלתי שתי מדליות על הצטיינות בחוג הייתי בשתי שיעורים. אני לא זוכרת איך היא התייחסה אליי אבל משהו גרם לי לרצות להפסיק את החוג. והעניין הוא שבזיכרון שלי יש לי מחשבה שאולי התגלגלה אני לא יודעת בראש שלי אני זוכרת שחשבתי שהמדריכה לעתמלות היא לסבית. אני לא יודעת למה חשבתי ככה אולי שבגיל הזה לא הבנתי מה זה בעצם לסבית וטעיתי בהגדרה ובגלל שהיא התייחסה יפה אליי יותר ממה שאני רגילה אז חשבתי שהיא אוהבת אותי בצורה לא חברותית, אני לא רגילה לצומת לב רבה, אני הייתי ילדה שקטה גם כיום. אני לא יודעת עם שני המקרים מתחברים אבל אני ישמח עם תוכלי לתת לי עצות אני יודעת שפה זה לא טיפול פסיכולוגי אך אולי לתת לי טיפים או סיבות למה אני מגיבה כך.
    כיום אני בת 24.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להתנהג בנחמדות...

רונן דוד
    25/05/2009

שלום רב לך,

יש הרבה אנשים שמפחדים מאינטימיות אפילו אם היא בכוונה טובה וללא כוונה רומנטית,
    יש הרבה מאד אנשים שנרתעים גם ממגע של אחר.

את יכולה לתפוש איתה שיחה ולהסביר לה את הפחד שלך
    ושאת מעדיפה שלא תרעיף עלייך יותר מידיי חיבה
    או שלחילופין תלמדי להתמודד עם הבעיה ולראות למה זה קורה.

יש מה שנקרא Contra Fobic Behavior ופירושו שאנשים עושים דווקא את ההפך
    מכפי שהפחד מורה להם, כמו למשל מי שמפחד מדם הולך ונהייה מנתח,
    או מי שיש לו פחד קהל הופך להיות מרצה...

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו