מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- המראה שלי - הבעיה שלילקחת אויר19/08/2007
אני לא יודעת איך להגיד את זה במילים אחרות אבל אני פשוט מכוערת. באגדות זה אולי אחרת, אבל בחיים זה לא - מישהי שנראית כמוני לא מקבלת הרבה אהבה מהסביבה. אני בת 24, עדיין בתולה, אף פעם לא היה לי חבר רציני ומעולם לא היה לי קשר רומנטי של דקה אפילו. אני צמאה למגע, ליד מלטפת.
אין מה לעשות, אני על הפנים... ככל שעובר הזמן אני משלימה עם זה שאני לא אזכה להיות רעיה, אם, סבתא - דברים שהם רגילים לחלוטין עבור בחורות אחרות. כל הג'יידייט ואתרי ההכרויות כבר יצאו לי מהחורים. עד מתי אני אהיה ככה? והאמת, לא נראה לי שיש מה לעשות, אני גם מכירה בחרוות שנראות הרבה יותר טוב ממני ואין להן חבר, אז שלי יהיה? אני ממש אבודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לכל סיר המכסה שלו...
רונן דוד19/08/2007
אני מכיר בנות שהיו במצב שלך ואמרו "מי יתחתן איתי ?!...", גם גרושות עם ילדים...
אחריי שנה הן כבר היו נשואות ובהריון,
כך שממש אין מה לדאוג,
רק לא לחשוב על זה כל הזמן, פשוט לחיות את החיים,
וזה יבוא לך כשהכי לא תצפי לזה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)