הרגשת מחנק בעקבות פרידה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הרגשת מחנק בעקבות פרידה
    נפרדת
    27/05/2009

אני ובעלי התחלנו בהליכי גירושים, בעיקר בעקבות תקיפה פיזית (ראשונה) שלו, שהסתיימה בהגשת תלונה שלי במשטרה ונטישה שלי של הבית יחד עם בננו בן ה3. אני בהריון, בחודש שביעי.
    אנחנו כעת אצל הורי. בשבועיים הראשונים היתה לי תחושת הקלה. המצב בבית היה מלווה לעתים בהרבה מתח וריבים קולניים, לצד רגעים יפים ואהבה. אבל ברור לי שאחרי מה שארע אנחנו לא יכולים להמשיך להיות יחד.
    נפגשנו מספר פעמים, ועושה רושם ששנינו מעוניינים בשיתוף פעולה כמה שיותר גדול, למען הילד (והילד שבדרך) ולמען עצמנו. אבל מתחילות לצוץ מחלוקות. אני מתחילה לפתח חרדה, קשה לי לישון בלילות, קשה לי להחזיק פאסון ליד בננו. אני זוכה לתמיכה רבה מהמשפחה הקרובה ומחברים, מה שמאוד עוזר, אבל עדיין, אני יושבת כעת במשרד שלי ובוכה... אני יודעת שצפויה לי תקופה לא קלה של עליות ומורדות, ועוד עם לידה שצפויה בעוד חודשיים ותינוק חדש... כרגע אני מרגישה ממש טובעת.
    אשמח למילות עידוד, עצות טובות על איך עוברים את התקופה הקרובה בשלום, ובכלל...

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרגשת מחנק בעקבות פרידה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקושי שבפרידה

סיגל לוי
    27/05/2009

שלום רב
    פרידה מחיי נישואין עם ילדים היא תהליך קשה
    הרבה זכרונות שהיו גם חיוביים
    ילד משותף ואחד שבדרך שלא יכיר אתכם יחד
    חששות לגבי העתיד
    ומצד שני אלימות שאי אפשר להמשיך הלאה
    אני חושבת שיש בך המון כוח
    לא לתת לדינמיקה של האלימות להמשך
    לא להקלע למצב של פשוט לסלוח
    או להאשים את עצמך במה שקרה
    אמנם את לא מרגישה כך עכשיו
    ובאמת ההתמודדות קשה
    אבל אין זה אומר שאין לך את הכוחות לכך
    שלא צפוי בהמשך הדרך גם עתיד טוב יותר לך ולילדיך
    מאד חשובה כעת תמיכה
    משפחה
    חברים
    אולי גם טיפול
    כדי לאסוף את הכוחות ולעבור את התהליך בשלום
    מחזיקה לך אצבעות
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו