מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מפחדת מבובות צריכה עזרה דחוף!!בתאל03/06/2009
שלום .. אני צריכה עזרה אני מפחדת מבובות אני יודעת שזה פסיכיי ואני חושבת שזה ממש מפגר אבל אני פשוט מפחדתת אבל אני לא מפחדת מבובות פרוה וזה אני מפחדת מבובות פלסטיק כאלה שיוצא להם הראש אני לא מפחד מהגופ של הבובה אלא מהראש לא יודעת למה אבל זה מפחיד אותי זה בעיה שמעתי שזה בעיה מהראש ואפילו יש לזה שם ואל תתפלאו אבל זה כמו לפחד מכל דבר בחיים .. ברצוני לדעת ממה זה נובע ואיך לא לפחד ? מה לעשות ??? אנשים שמכירים אותי ויודעים על זה מפחידים אותיי וזה גורםם ליי לזעזועעע אני מתנהגת באותו רגע כאילו ראיתי שד.. תעזרו לי תודה!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה דחופה
דניאלה הרץ08/06/2009לדעתי עלייך לפנות לטיפול באופן דחוף כדי לקבל עזרה. אם אין באפשרותך לפנות לטיפול פרטי את יכולה לגשת לרופא פסיכיאטר או לפסיכולוג בקופת חולים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההפחד שלך מאד מובן ובכלל לא מוזר
אלעד21/06/2009ההסטוריה של האנושות מלאה בבובות שסימלו פחד ואימה - דלחלילים, גלמים בעליות הגג, האלווין (החג הנוצרי), תחפושות שונות ובובות וודו, טקסים מאגיים בתרבויות המזרח עם בובות ובתרבות שבט המאיה... בובות אימה מקסיקניות, ועוד ועוד ועוד.... זה מה שנקרא ארכיטיפ אנושי. כמו שבני אדם מפחדים מג'וקים ,כי הם מעבירים מחלות, ומנחשים ואריות, מפלצות ושדונים שהוצגו בהצגות בימי הביניים בצורת בובות....
את לא צריכה פסיכיאטר לדעתי, מספיק פסיכולוג טוב ונעים שילבן איתך את הנושא...
ועוד הערה למנהלת הפורום-
יש פה משתמשת שכל הזמן מנצלתהודעות כדי לשווק איזה מטפל מסויים בשיטה מפוקפקת...
אולי כדאי להפסיק את זה? זה לא ראוי ולא מתאים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)