מאוהבת במורה תעזרו לי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מאוהבת במורה תעזרו לי
    בתאל
    03/06/2009

אז ככה:אני ילדה רגילה לגמריי!!! אני בתיכוןן כבר שלושש שנים עם הזמןןןןן איך שההוו התאבתי היועצת שהיא בעצם המורה שליי אין לי שום משיכה לבנוותת!! (אבלל יש בנוות נגיד בכיתה שאני מאווד אוהבתת אז אני אוהבת מהם את הצומי של החיבווק פעם בההה...)אני מתלעבת מימנה בצורה לא רגגגיללה שאני רואהה אותהה אני ממש שמחחחהה זה אחחד הדברים שהכי משמחים אותתתיי אני נורא מתביישת לדברר איתתה שככה שאני צריכה לדבר איתה אז ממש קשה לליייייי חברותת שליי תמידד מסטלבטות עללי ואפילו אומרות שאני לסבית ואני מכירה את עצמי שאני לא הם מספרות להה..והמוררהה מגיבה בצחווק אני בטוחה שהיא יודעת כמה אני מעריכה אותתתה...אני לא יודעת מה לעשותת מה יש לייי אני מבולבלתת מאוווודודד קשהה לי עם זה ומיצד שניי זה בסדרר יש עוד בעעעעייהה שנה הבאה היא כבר לא תייהיה המורה שלי אני לא יודעת איך להתמודד עם זהה ואני חושבת על זה זה עושה לי רעעע אפילו כתבתי עליה יומןן שדודה שלי קראה לי אותתתוו והייתי בהלם אני לא מרגישה שזאת אהבה כמו של בחור ובחורה אני בעצמי לא יודעת איזה אהבה זאת תעזרו ליי אני מרגישהה שזה כצעט גגגגדולל עלללליי המורה בווא נגיד שאין לי איתה קשר טטוטווב אבל מבחינתי זה בסדר טוב אני כבר לא יודעת בסדר לא בסדרר מספייק לי שהיא נותת לי תמבטט הטוב שלהה אוו חייךך תעזרוו לי תודדדההה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מאוהבת במורה תעזרו לי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הקשר שאת מציינת לא חייב להיות לסבי

מזה הקשר הזה?
    04/06/2009

אז ככה... שמתי לב שציינת שהמורה הזאת היא גם יועצת...אז כדי להאיר את עינייך חשוב שתדעי שדווקא האדם שנוטה לעזור לנו בעת צרה או חולשה, יש לנו מעין משיכה אליו, לא מינית(!).. כלומר, אנחנו חשים טוב בסביבתו וחשים צורך להוקיר לו תודה.

אופציה נוספת, ייתכן והמורה שלך היא אדם מאוד אטרקטיבי ומאוד חכם... היא בוודאי מלמדת אותך דברים חדשים לחיים ועוזרת לפיתוח החשיבה שלך.. סביר להניח שהיא תהווה לך דוגמה טובה לחיקוי ותרגישי צורך להכיר אותה יותר כדי להידמות לה... אין בכך שום דבר חריג, הרי מורה טוב הוא מורה לחיים ממנו אנחנו רוכשים את התכונות הטובות.

נראה לי שאת מפרשת את רגשותייך בצורה שגויה ולכן את מרגישה נבוכה לידה..
    תרשי לי להעיד על קשרים מצויינים שהיו לי עם מורות, קשרים הדדיים בו אני מלמדת את המורה וגם היא אותי...היא טענה שאני מבריקה ואני טענתי שהיא המורה הכי טובה שהייתה לי עד אותו יום. ותמיד שזורקים לך חיוך או מילה טובה על הבוקר אז תרגישי טוב.. וטבעי להרגיש לפעמים גם נבוכה מזה.

הייתי רוצה שתתקני את נקודת המבט שלך... כל עוד אין משיכה מינית או מחשבות מיניות, אין חשד לקשר מיני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• והשם שלי לא קשור חחח זה נתקע מפעם

מזה הקשר הזה?
    04/06/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עזרה

דניאלה הרץ
    08/06/2009

את מאד מבולבלת וקשה לך. אני חושבת שהורייך לא יודעים כמה קשה לך ואולי לא יודעים על הפחד שלך מבובות וכמה את מרגישה רע. מאד כדאי שתשתפי אותם בחלק מהדברים, לפחות אלה שאת מוכנה לספר להם. אמרי להם שאת מאד פוחדת ושזה מקשה על חייך ושאת רוצה שיקחו אותך לטיפול.
    בגילך אפשר מאד להתבלבל מעניינים של אהבה ומין. בכלל לא בטוח שאת לסבית גם אם את מאד אוהבת את המורה שלך. נערה יכולה לאהוב מאד ואפילו להימשך למישהי וזה יכול להיות אירוע חד פעמי ולא קובע. אל תדאגי מדי בקשר לזה.
    אן את עונה לי אני מבקשת שבמכתב הבא תנסי לכתוב בצורה קצת יותר ברורה בלי כל האותיות החוזרות כי זה מקשה על הכתיבה.
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו