משבר מקצועי ונפילות בשנה האחרונה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• משבר מקצועי ונפילות בשנה האחרונה
    אנונימית
    05/06/2009

שלום, אני מנסה להתייעץ עמכם במטרה לשמוע את דעתכם והאם אני זקוקה לייעוץ.
    אני בחורה בקרוב בת 24, השנה היו לי מהפכים גדולים בחיי,
    באתי ממשפחה מסורתית בילדות והשנה התחזקתי מבחינת הדת כמו שלא הייתי בשנים עברו,
    וזה מתבטא בשינוי בחיי, בחיי החברה שלי בעוד לא מעט אופנים שלא קל להתמודד עמם.
    בנוסף אהבתי אדם מדהים מקסים שלמדתי ממנו המון בחיים וגם הוא דתי,הכרנו במסגרת לימודית, אך שום דבר בנינו לא היה וגם לא אפשרי כי האדם נשוי , דבר שנודע לי רק אחרי 3 חודשים מההכרות שלנו, מה שקרה זה שמאוד התחברנו והיינו מדברים הרבה והיה לנו הרבה במשותף ותמיד כשהיינו רואים אחד את השני היינו מחייכים כל הזמן ונהנים מלהיות בחברה אחד של השני, הוא כנראה קצת היה מבולבל לגביי ואני פיתחתי רגשות, וביום שאמרתי לו את זה הוא כתב לי מכתב שבו הוא מצטער ואמר שהוא נשוי.
    זאת הייתה מפלה עבורי, זה עדיין טרי וקשהלי לראות את עצמי רוצה אדם אחר או יוצאת עם אחרים כי הוא היה האדיאלי בשבילי, ממש הערצתי אותו ואהבתי את יופיו הפנימי והחיצוני.
    עוד לא הספקתי להתאושש מכך וקרה לי דבר לא נעים לפני מספר ימים.
    הייתי במכינה למקצוע מסויים שאני מעדיפה לא להגיד מהו בגלל האנונמיות,
    רוב הציונים במכינה היו טובים ונפלתי בגלל ציון אחד שדיי הכריע לממוצע, ולכן לא התקבלתי ללימודים וכרגע אני במשא ומתן איתם, הלכתי להרשם בעוד מקום ועשיתי מבחני מיון כי ממוצע הבגרות שלי נמוך אבל גם שם תוצאות המבחנים היו נמוכים ונכון לעכשיו מעלים אותי לוועדה עם ראיון עם מנכל המכללה ואולי יקבלו אותי, מה שקורה שאני מאוד אוהבת וסוגדת למקצוע הזה ואני לא רואה את עצמילומדת משהו אחר, אני בנסיונות כבר שנתיים וחצי להתקבל למוסדות שמלמדות את המקצוע באותו הזמן שיפרתי מעט בגרויות עשיתי פסיכומטרי ולא ניגשתי כי סבי נפטר בימים של המבחן וכעת מכינה וזה לא הספיק . מה שנותר לי זה 2 המכללות שבאחת מהן ידונו במקרה שלי ובשנייה אני נפגשת עם מנכל המכללה, מרוב יאוש ופחד לא להתקבל שוב ושוב אני כבר לא יודעת מה לומר למנכל ואין לי מושג מה אעשה אם לא אתקבל, אני מדוכאת כך כבר כמה ימים מהמצב הזה ובכלל מכל מה שקרה לי בחודשים האחרונים, לעיתים אני חושבת שיש לי אובססיה למקצוע הזה ולכן אני עם ראש בקיר.
    בנוסף אני מרגישה שאני תקועה בחיי, ושאני תמיד נופלת למקומות ודברים לא נכונים, אם זה בעניין זוגיות, ועוד..
    אשמח לשמוע מכם את חוות דעתכם וקבל טיפים.
    עוד אוסיף שהייתי בטיפול כמה שנים בגלל בעיות בבית וסיימתי את הטיפול , ואז השנה טופלתי אצל מישהי שיצאה לחופשת לידה כבר לפני חודשיים ואני תוהה אם כדאי לחזור אלייה כי אני לא רוצה ליפול לסוג של תלות במטפל ואי יכולת להתמודד לבד.
    תודה רבה על השקעת הזמן שלכם
    בברכה אני.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• את נורא מבולבלת לפי דעתי, את קצת

אנונימית
    05/06/2009

בפרשת דרכים בחייך מבחינת זוגיות, מקוצוע חברה והחיים בכלל.
    יהיה לך טוב אם תלכי לייעוץ לגבי מקצוע ןתנסי את המכללות שאמרת, וגם תתיעצי איך באמת לא להגיע למקומות לא נכונים בחייך,
    לגבי הבחור , אני מבינה אותך אבל זה עניין של זמן את תתגברי על זה ותמצאי אדם יותר טוב ונכון
    לך.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קשיים

סיגל לוי
    09/06/2009

שלום לך
    את חווה הצטברות של קשיים בתחומים שונים
    אותו אדם בו התאהבת נהג בחוסר הגינות כי הוא היה צריך להציג עצמו כאדם נשוי מלכתחילה
    ולא רק אחרי שהבין שהתאהבת
    באמת פוגע להתאהב ואז לגלות שזו לא הייתה אפשרות ריאלית
    מבחינה מקצועית, נסי את המאמץ האחרון שיתנו לך הזדמנות וציוני שנה א' יוכיחו אם את מתאימה לתחום או לא
    אם לא תצליחי להתקבל, אולי זה סימן לחפש משהו אחר
    הצירוף של שני גורמים אלו הוא מכביד
    טפלי קודם בלימודים
    מציאת בן זוג מתאים היא תהליך שיכול להיות ממושך ומצריך חיפוש וסבלנות
    בהצלחה
    סיגל לוי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו