מבקשת עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מבקשת עזרה
    איריס
    05/06/2009

שלום רב!

אני בת 40 ויש לי כמה בעיות :

1. יש לי בעיה חברתית , אין לי חברות החל מאחרי שסיימתי צבא ושלא לדבר על בן זוג.
    לפני כשנה היה לי חבר שיצאנו כחצי שנה אבל לא יצא מזה כלום. אני בתולה ואני מתביישת בזה.
    אני לא אומרת את זה לאף אחד רק כאשר אני צריכה ללכת לרופאת נשים. כל יום אני הולכת
    לעבודה בבוקר חוזרת אחה"צ הביתה ( אני גרה עם ההורים) רואה טלויזיה והולכת לישון וחוזר
    חלילה ככה כל יום.כבר 20 שנה שלא הייתי בחופשה מכיוון שאני לא מסוגלת לצאת לחופש לבד
    או במסגרת פנויים-פנויות עם אין מישהיא שתבוא איתי לא אלך.

2. בעיה נוספת שיש לי חרדה מרופאים ומבדיקות. כבר 25 שנה לא הייתי אצל רופא שיניים ויש לי
    הרבה בעיות . הציעו לי טיפול בהרדמה מלאה אבל אני מפחדת מניתוחים .לפני 4 שנים הייתי
    אמורה לעבור 2 ניתוחים קבעתי תור אבל ברגע האחרון לא עשיתי בגלל הפחד .
    אני גם מפחדת מבדיקות (לא בדיקות דם/צילומים) אלא מבדיקות כגון קולונסופיה .
    אם אני הולכת לרופא והוא נותן לי טיפול שהוא לא משחה או כדורים אני לא עושה מהפחד.
    לגבי הניתוחים ניסיתי לדבר עם פסיכולוג וניסיתי טיפול בהיפנוזה אבל זה לא עזר.

אני כבר מיואשת בגלל המצ"ב שלי . לפעמים יש לי מחשבות למה אני חיה .אבל אני לא יתאבד
    כי אני פוחדת למות וגם בגלל שאני לא רוצה שיקרה משהוא למישהוא ממשפחתי אם אתאבד.

אני מתחננת לכל עיצה שתתנו לי . בנוסף עם יש מישהוא עם אותם בעיות (לא נראה לי שיש כזה)
    שפתר את הבעיות אשמח לשמוע .

סליחה מראש על האורך .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מבקשת עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• קראתי את מה שכתבת וכאב לי לשמוע על

אנונימית
    05/06/2009

כך, בגדול אני כמובן לא מטפלת , אבל אשמח לשוחח איתך ולתת טיפים בתור בחורה צעירה סטודנטית למשפטים, כי לפי מה שקראתי יש הרבה דברים שאלייהם את לא מודעת וזה טוב שתתיעצי עם מס' אנשים ויפתחו לך אופקים נוספים בחייך.
    יש הרבה דברים שיכולים לעזור לך , כמו להכנס לחזק את הביטחון העצמי שלך,
    להכיר דרך אתרי הכרויות שתסמכי עליי כמעט כל רווק/ה מכיר דרך אתרי הכרויות ויש זוגות לא מעט שמתחתנים משם,
    תראי ביטחון כשאת מכירה מישהו, תראי את כוונותייך ותהיי נחושה בדעתך לצאת יותר לשנות את חייך,
    לכי לים לבד, תאהבי את עצמך, לכי לשתות קפה לבד, תאמיני שמשם תוכלי להכיר או שיתחילו איתך, תדאגי למראה שלך תעשי שינוי, צבע, תספורת,
    ותחייכי המון המון זה קסם שעובד על אנשים.
    נסי לצבור לך גם חברות חדשות, זה ישפר לך את חיי החברה וגם דרכייהן תכירי עוד אנשים,
    דברי איתן על נושאים מעניינים שיהיה לכן דברים במשותף,
    עוד המלצה מעולה, לכי למסגרת כל שהיא שיש שם חברה כמו מכון כושר, כמו מנוי לבריכה, פשוט תפסי אומץ תהני מהלב שם וגם לחאט לאט תכירי אנשים, תפני אל אנשים אם את בחורה ביישנית,
    שבי לשתות איתם או סתם תחליפי מילים איתם.
    תאמיני שהיהתה לי תקופה שהייתי ממש לבד וזה עבד את פשוט צריכה להפתח,
    הייתי רוצה עוד לשוחח איתך אך אני באמצע נקיונות של שבת .אשמח לדבר במוצ"ש
    שיהיה לך שבת שלום ובהצלחה,
    אשאיר לך את המייל אם תרצי ..רוני :)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי אנונימית

תהילה
    08/06/2009

אני תהילה אני גם פעם לא יכלתי להיות בקשר עם אנשים: גברים פחדתי מהם ונשים לא סמכתי עליהם , היום אני חיה עם בן זוג ויש לי ילד שלישי בדרך אני לא אומרת שאין לי קשיים אבל אני יכולה סוף סוף להגיד בגאווה שהתקדמתי המון בחיים
    אני מאוד פחדתי ללכת פעם לבדיקות פחדתי מתוצאות פחדתי ממחלות יש מחלות שעד היום אני לא יכולה לשמוע עליהם כי זה מכניס אותי לחרדה אני יודעת שZה לא הגיוני ולאט לאט טני משתלטת על החיים שלי בחזרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו