מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיה מגיל צעירשלום05/06/2009
לעוזרים שלום, אני כיום בן 26, מגיל צעיר (6וחצי בערך) חבר של אחי שגדול ממני ב3 שנים התחיל לקחת אותי לחורשה בעיר שאני גר שם והיה יורד לי, ולא הייתי מבין מה זה בכלל ותקופה ארוכה לא היה עומד לי כלל ומן הסתם לא גמרתי, רק בתקופה מאוחרת זכור לי שהתחיל לצאת לי.
וכך את כל שלב הבגרות שעברתי עם החברים שלי שאיתם הינו מתנשקים בצחוק אחד עם השני וגם יורדים, הם עשו את זה בתור סתם כיף ואני משום שזה כבר מותבע בתוכי.
ובשלב שהחלו כבר להיפגש עם בנות לא הייתי סובל כשהן היו מגיעות, אף פעם לא היתה לי משיכה אליהן עד כדי כך שחבר שלי שהיה משכיב הרבה בנות קרא לי להסתתר בכיתה בבית הספר שלנו שהיא אותם לשם כדי להשכיב אותן, ההנאה שלי הייתה לראות אותו ולא אותה.
ואפילו שהייתי לי חברה כל מה שעמד לי היה רק בגלל שלא יצחקו עלי החברים שלא עומד לי ויחשבו שלא שכבתי איתה. וגם כיום אני מתחיל רק עם גברים שבקטע שרק להם אני נמשך.
וכבר תקופה אחרונה אני מנסה למצוא לי אישה לחיים להתחתן ולהקים משפחה כמו כל יצור בעולם בן חיה ובן בן-אדם אך לצערי הרב אני לא מצליח, תמיד אני מוצא איזהשהו פגם באישה ולפעמים לא הגיננים כמו שהשינים שלה צהובות מידי, האצבעות שלה גדולות מדי, אפילו שחברים שלי צוחקים עלי ואומרים לי שהיא מאוד מאוד סקסקית בהשווה לחברות שלהם.
אנא עזרו לי עם מצבי!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום שלום
דניאלה הרץ08/06/2009לפי מה שאתה מספר אתה כנראה גבר שמעדיף גבריםו ו אינו רוצה נשים- כלומר גבר הומוסכסואל.יתכן שזה גנטי כלומר שכך נולדת, ויתכן שזה בגלל שמגיל צעיר היית בקשר מיני עם גברים. אולי יהיה לך קשה להשלים עם כך שלא תרצה באמת לחיות עם אישה. כיום לא מעט גברים חיים ומקימים בית עם גברים אחרים. כמובן שאתה יכול לפנות ליעוץ כדי לברר יותר לעומק מה באמת אתה רוצה ומה חשוב לך.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשוב שלום...
נואלי16/06/2009תודה על התגובה.
אני יודע בדיוק מה אני רוצה, וזה לחיות גם עם נשים. איך אני גורם שיהיה לי גירוי מנשים? לראות יותר סרטים? להפסיק להתראות עם גברים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבוקר טוב נואלי
דניאלה הרץ18/06/2009תנסה לעשות מה שאתה מרגיש שמקדם אותך, אבל אני מטילה ספק ביכולת שלנו לשנות את התשוקות שלנו. אם אתה חושב שהמשיכה שלך לגברים נובעת מהאירועים שקרו בזמן הילדות אולי יהיה רציני יותר לפנות לטיפול כדי להתמודד עם שינוי כל כך משמעותי. טיפולים בקופות חולים אינם יקרים כל כך.. בכל מקרה אני מאחלת לך הצלחה ומקווה שתמצא דרך לחיות עם עצמך בשלום ובקבלה. דניאלה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)