מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פחד מטיסותאילנה08/06/2009
שלום,
אני בת 28 ומפחדת לטוס. אני אוהבת לטייל ולהגיע למקומות חדשים והפחד הזה פשוט משתק אותי.
חברות מציעות לי כל שנה לטוס לנופש בקיץ ואני תמיד מוותרת.
אתמול חבר שלי הפתיע אותי עם חופשה רומנטית לפריז לשבוע ואני מבוהלת.
מה אני אעשה?
והאם מישהו מכיר טיפול ארוך טווח לבעיה?
תודה,
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בטח
לענת09/06/2009בטח שיש טיפול של מספר פגישות כי זה מדבר על בעיה ממוקדת , חבל על השנים שפיספסת לטוס,
אני מכירה מישהי כזאת שלא הייתה מסוגלת לטוס, היא טופלה ולאחר 11 פגישות הבחורה טסה וכתבה באושר מכתב למטפלת שלה.
רוצי וטפלי בזה חבל סתם לתת לפחד לשתק ...
תראי כמה תהני בהמשך..
את יכולה לפנות למטפל אלטרנטיבי או תשאלי דרך קופת חולים ליעוץ.
שיהיה לך המון בהצלחה ושתתטוסי המון :)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה..
לענת09/06/2009סליחה התגובה הזו היתה לאילנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה!
אילנה09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול התנהגותי
סיגל לוי09/06/2009שלום אילנה
טיפול התנהגותי במקום המתמחה בהפרעות חרדה
יכול לעזור לך לפתור בעיה זו
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנא טיפולית בחרדת טיסות
טל10/06/2009אילנה,
השתפתי בסדנא טיפולית של דר' מאיר נעמן (מתקיים במכללה למדעי הבריאות וההתנהגות ברמת גן - ניתן למצוא אותו דרך גוגל). הלכתי ל-4 מפגשים קבוצתיים. לא אגיד לך שאני עולה על מטוס בחדווה גדולה, אבל השינוי הוא אדיר! קודם כל מצאתי שאני לא לבד... הסדנא היתה מעולה, תרגלנו מצבים ודרכים להרגע באופן עצמאי ועוד. אחרי חודש התחלתי לטוס (דרך העבודה אני מחוייב בטיסות מדי חודש) ואני בן אדם אחר.
מומלץ, מומלץ, מומלץ!
טל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנה לחרדת טיסות - תודה!
אילנה15/06/2009הי טל,
בעקבות התשובה שלך פניתי לד"ר נעמן, נפגשתי איתו והוא נראה ממש רציני, גם כפסיכולוג וגם כמעביר הסדנה. התלבטתי איתו אם ללכת על טיפול פרטני (כמו שסיגל לוי הציעה) או סדנה, והחלטנו יחד ללכת על הסדנה. כי היא במקום טיפול פסיכולוגי ארוך יחסית, יותר זולה, וזה שזה עם עוד אנשים שסובלים מאותה חרדה - גם בזה יש אלמנט מרגיע.
בקיצור - נרשמתי, מתחיל בסוף יולי. אעדכן בתוצאות אחריי זה.
טל - שוב תודה רבה!
אילנה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)