מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- עזרהתמיר08/06/2009
אהלן יהודית
אני סטודנט ואני בן 23 .הכל אצלי בסדר תודה לאל פרט לעובדה כי בזמן האחרון
בעיקר בשנים האחרונות איני נוהג להיות אני.משמע,מתנהג בהתאם לרצונות הסביבה
או האופי האמיתי שלי לא מוצג ולא נמצא בפעולה אלא בתרדמת .
אני לא מרגיש שלם עם עצמי בצורה מעין זו ולא מניב תוצאות אמיתיות משום שהפעולות
ברובם אינם כאלו שיוצאות מתוך דחף ורצון פנימי אמיתי אלא זיוף.
מה עושים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ..
לענת09/06/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרצות
סיגל לוי09/06/2009שלום לך
נסה לנתח ולהבין
למה כל כך חשוב לך לרצות אחרים
מה אתה חושש שיקרה אם לא תרצה
את מי אתה צריך לרצות
אולי זה יעזור לך להבין מדוע אינך מבצע את מה שאתה באמת רוצה
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעצם
תמיר10/06/2009אני רוצה לרצות את כולם משום שיהיה לי שם טוב של עצמי וידוע כטוב לב.
האם אפשר להיות כזה מבלי לרצות,יש חיה כזו?
איזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיקוד פנימה
סיגל לוי13/06/2009מה שיכול לתת לך תחושה טובה זה למדוד את מה שאתה עושה מבפנים ולא מבחוץ
האם מה שאתה עושה תואם את הערכים שלך, את תפיסת העולם, מי שהיית רוצה להיות
ולא מה יחשבו עלי
כל אחד יכול לחשוב עליך מה שהוא רוצה
המיקוד הוא בפנים ולא בחוץ
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לך
חדש פה13/06/2009תודה לך סיגל,אני מיקדתי את עצמי ועשיתי חושבים ואני מבטל לחלוטין את מחשבות שאר האנשים
ולא יהיה אכפת יותר דעת האחר אודותי.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשביל הזהב
סיגל לוי14/06/2009כדאי למצוא את שביל הזהב
אנחנו לא צריכים להתעלם ושלא יהיה אכפת לנו מהסביבה
פשוט להקשיב פנימה ולתת למורה הפנימי שבנו להנחות אותנו...
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)