תקופה גרועה-דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תקופה גרועה-דחוף!
    הדר
    09/06/2009

היה לי חבר כמעט 3 שנים ונפרדנו לפני חודש וחצי בערך ואני לא מצליחה לשכוח אותו מיום ליום נהיה לי יותר קשה,בהתחלה הייתי הולכת למכון כושר והתחלתי גם לעבוד ולכן לא הייתי חושבת על זה כל כך הרבה אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהכל אצלי כמו שקר לא יודעת איך להסביר את זה אבל אני כל הזמן מסתובבת עם הרגשה רעה,וגם שמעתי שיש לו כבר מישהי אני לא יודעת אם זה רציני או שזה סתם סטוץ אבל לקחתי את זה ממש קשה ,אני גם לא מצליחה להיות עם מישהו אחר,אני לא מסוגלת פשוט לחשוב על זה.. נפגשתי עם מישהו והוא ניסה לנשק אותי ולא הסכמתי ולמרות זאת הרגשתי אחרי זה רע עם עצמי בגלל שהייתי עם מישהו כביכול... אני בצבא עכשיו וגם שמה לא כל כך טוב לי ואני לא יודעת מה לעשות עם עצמי זו התקופה הכי רעה שהייתה לי בחיים אני ממש מתגעגעת אליו ורוצה לדבר איתו,למרות שזה נגמר רע.... תעזרו לי בבקשה....מה לעשות?!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תקופה גרועה-דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זמן...

סיגל לוי
    13/06/2009

שלום הילי
    נראה שרק עכשיו את מעכלת את הפרידה של קשר ממושך של 3 שנים
    חברך לשעבר התאושש או לפחות מנסה להמשיך
    התגובה שלכם שונה
    את חייבת לקחת בחשבון שלוקח לנו זמן להשנות
    להתרגל
    לראות לנסות משהו אחר
    לצערי אין קיצורי דרך
    נסי להיות בחברה תומכת בינתיים - משפחה, חברים, לעשות דברים שאת אוהבת
    שתפי את הקרובים לך במצוקה
    צריך זמן...
    בהצלחה
    סיגל לוי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו