ענישה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ענישה
    שאלה
    10/06/2009

החלטתי סופית לא להצטרף לבעלי לאירועים של אנשים המזמינים אותנו לאירועים, שכל השנים עד לאירוע שלהם הם מדברים, משוחחים אך ורק עם בעלי, מאחר והוא חבר ילדות שלהם, וממני מלבד אמירת שלום אין בינינו שום תקשורת למרות שניסיתי לא פעם ליזום שיחה, ואין פידבק, והם רק משוחחים ומגלים התעניינות בבעלי. דבר זה פוגע בי מאד, מרגישה לא שייכת, לא רצוייה וכד', אז מדוע שאכבדם רק בגלל שאני אשתו של.???, לכן אשלח את בעלי לבד לכל האירועים של אנשים שאני אויר בשבילם כל השינם עד לאירוע שלהם. הגיע הזמן ללמדם לקח. מה דעתכם??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ענישה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ענישה

דניאלה הרץ
    12/06/2009

לדעתי הדבר לא יעניש אותם כלל ועלול לפגוע ביחסים שלך עם בעלך. נדמה לי שאת כועסת עליו יותר מאשר עליהם. אולי כדאי שתבקשי ממנו שיעזור לך ל להרגיש בודדה במצבים שהוא פוגש חבר שלו. בעלך אמור להיות יותר קשוב אלייך מאשר אדם כמעט זר. אמרי לו שאת מרגישה דחויה במצבים האלה ובקשי שלא יתן לך להישאר בצד ושיגבה אותך באירועים חברתיים כאלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו