מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- ענישהשאלה10/06/2009
החלטתי סופית לא להצטרף לבעלי לאירועים של אנשים המזמינים אותנו לאירועים, שכל השנים עד לאירוע שלהם הם מדברים, משוחחים אך ורק עם בעלי, מאחר והוא חבר ילדות שלהם, וממני מלבד אמירת שלום אין בינינו שום תקשורת למרות שניסיתי לא פעם ליזום שיחה, ואין פידבק, והם רק משוחחים ומגלים התעניינות בבעלי. דבר זה פוגע בי מאד, מרגישה לא שייכת, לא רצוייה וכד', אז מדוע שאכבדם רק בגלל שאני אשתו של.???, לכן אשלח את בעלי לבד לכל האירועים של אנשים שאני אויר בשבילם כל השינם עד לאירוע שלהם. הגיע הזמן ללמדם לקח. מה דעתכם??
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענישה
דניאלה הרץ12/06/2009לדעתי הדבר לא יעניש אותם כלל ועלול לפגוע ביחסים שלך עם בעלך. נדמה לי שאת כועסת עליו יותר מאשר עליהם. אולי כדאי שתבקשי ממנו שיעזור לך ל להרגיש בודדה במצבים שהוא פוגש חבר שלו. בעלך אמור להיות יותר קשוב אלייך מאשר אדם כמעט זר. אמרי לו שאת מרגישה דחויה במצבים האלה ובקשי שלא יתן לך להישאר בצד ושיגבה אותך באירועים חברתיים כאלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)