מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- הבן שלי זקוק לטיפול -אמא של...14/06/2009
שלום רב,
מה עושים עם סרבן טיפול? המצב מאד מתוח, הצלחנו להרחיקו מהבית, מטריד אותנו בטלפונים, מתבכיין, משקר, לא מסוגל להתמיד בעבודה, למצוא עבודה, צעיר בן 21 עם כנראה הפרעה אישיותיתץ נרקיסיטית, חרדה עמוקה, דימוי עצמי נמוך. כל פעם שמזכירים לו עזרה נפשית הוא מתנפל עלינו ומסרב. מסתגר, שורץ אצל חבריו או לבד בחדרו ומגיב בתוקפנות כלפםי הוריו. עלי לציין שכבר קרה שהפעיל נגדנו סחיטה כמו: אני אתאבד, אני ארצח אותכם אם לא.... עושה לנו כל הזמן בדיקות כמה אנחנו נענים לצרכיו.
חי בסרט...
מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הפרעת אישיות
סיגל לוי17/06/2009אמא יקרה
נראה שאכן את צודקת
שהוא זקוק לעזרה
שאינו מתנהל בצורה בונה בחיים
יודע לקבל ולא לתת
נראה שאת מתארת הפרעת אישיות
מה שמאפיין מצב זה שאתה חש שאתה צודק ושכולם אשמים בכל דבר
אינך לקוח אחריות
לכן הוא סבור שאינו זקוק לטיפול
אפשר לנסות להגיע אליו דרך אדם שהוא מעריך את דעתו
ואם גם זה לא יעזור
לקחת בעצמך טיפול שיתמוך בך ויעזור לך להתמודד איתו כאם
המון כוח
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם חולי ניקיון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)