מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- חייבת עזרה דחופהאנונימית14/06/2009
שלום רב,
אני פונה לכאן בעקבות הבעיה אצל אחי. בחור טוב בן 22, יחד עם זאת מאוד עקשן ורב הזמן אינו מקשיב לאחרים.
לאחרונה הוא סיפר לאמא שלו שמאוד קשה לו בחיים ולא מסתדר לו למצוא עבודה קבוע, רב עם כל החברים שלו, שאף אחד לא מאמין בו ולא מבין אותו ולדעתו אין לו שום סיבה לחיות.
בימים אחרונים התחיל לשתות הרבה, לא מצליח לשלוט בעצבים יחד עם זאת כשהוא נרגע הוא מבקש לפנות למישהו, לטפל בזה כי זה מאוד קשה לו.
הוא בחור טוב רק שעוד לא מצא את עצמו בחיים (עדיין ילד)
אני מאוד רוצה לעזור לו, קבענו טור לרופא אבל הוא לא הלך.
אני יודעת ומבינה שהוא קודם צריך להחליט בשבילו שמוכן לעזרה ואז לפנות ולקבל אותה, אבל פוחדת שיעשה משהו לפני כן.
אין נוכל לעזור לו? זה מאוד דחוף.
בבקשה מצפה לעזרה דחופה מאוד. ותודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמיכה
סיגל לוי17/06/2009שלום לך
נסו לדבר איתו על כך שהוא במצוקה
שהוא זקוק לתמיכה ויכול גם לצאת מהמצב ולחוש אחרת
נסו לעשות איתו הסכם שאם הוא חש שרוצה לפגוע בעצמו
יזעיק אתכם קודם לפני שעושה זאת לתמיכה
ואם הוא אכן מגיע למצבים אלו
פנו לעזרה פסיכיאטרית דחופה
על מנת לתמוך בו
בהצלחה
ומזלו שיש לו משפחה כזו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)