מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מצוקה נפשית-דחוף!הדר19/06/2009
שלום לך..
כבר הרבה זמן שאני מרגישה את זה ופשוט לא ידעתי אם זו בעייה שניתן לפתור או לא,ופשוט בזמן האחרון זה מתבטא בכמה דברים וזה מאוד מפריע לי..
אני לא יודעת כל כך איך להגדיר את זה אבל אני אנסה כמה שאפשר כדי שתביני למה אני מתכוונת..
אני לא בנאדם טיפש בכלל,אבל קורים מצבים שמסבירים לי דברים כלשהם ואני פשוט לא מבינה גם אם זה הדבר הכי פשוט שיש,וזה לא מחוסר ריכוז או משהו כזה כי אני באמת מנסה להתרכז ולהבין .. זה יכול להיות גם במבחן שאני ידע את התשובה ופשוט באותו רגע אני יכולה לענות תשוה הכי לא קשורה שיש למרות שאחרי שיסבירו לי שזה לא נכון אני יגיד אה נכוןןן ידעתי...
והתחלתי גם לעבוד בעבודה חדשה ואחרי שלמדתי את העבודה ובאמת היה למנהל היה סבלנות אליי בכדי להסביר יל את הדברים והכל הוא פשוט התייאש כי שוב באתי לעשות טעות הכי סתמית שיש שאני יודעת כביכול מה צריך לעשות...
חשוב לציין שגם עוברת עליי תקופה לא קלה נפרדתי מחבר לא מזמן וזה היה קשר של 3 שנים ולא קל לי בכלל ואני מרגישה ממש רע בעיקר בגלל זה ...
אשמח אם תעזרי לי.. תודה!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריכוז...
רונן דוד19/06/2009הדר יקרה,
מה שאת מתארת אלה בעיות שונות של ריכוז.
יכול להיות שאת לא מרוכזת בגלל שמשהו מסיח את דעתך,
יש לך אולי צרות או מחשבות שמעיבות על נושאים אחרים
המפריעות לך להתרכז ?
שווה אולי לבדוק אפשרות לפנות לטיפול קצר מועד שיעזור לך להתמודד עם חיי היום יום....
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמצוקה נפשית
הדר19/06/2009תודה רונן!
יכול להיות באמת שזה חוסר ריכוז וכן באמת יש לי צרות שמפריעות לי..
אבל איך אפשר לטפל בזה? כתבת שאפשר טיפול קצר מועד,איך אני עושה את זה בדיוק אבל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול...
רונן דוד22/06/2009אנא פני לפסיכולוג או לשרות הפסיכולוגי באזור מגורייך
לקביעת מועד לפגישת הכרות + אבחון + ייעוץ...
בהצלחה !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)