מצוקה נפשית-דחוף!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה נפשית-דחוף!
    הדר
    19/06/2009

שלום לך..
    כבר הרבה זמן שאני מרגישה את זה ופשוט לא ידעתי אם זו בעייה שניתן לפתור או לא,ופשוט בזמן האחרון זה מתבטא בכמה דברים וזה מאוד מפריע לי..
    אני לא יודעת כל כך איך להגדיר את זה אבל אני אנסה כמה שאפשר כדי שתביני למה אני מתכוונת..
    אני לא בנאדם טיפש בכלל,אבל קורים מצבים שמסבירים לי דברים כלשהם ואני פשוט לא מבינה גם אם זה הדבר הכי פשוט שיש,וזה לא מחוסר ריכוז או משהו כזה כי אני באמת מנסה להתרכז ולהבין .. זה יכול להיות גם במבחן שאני ידע את התשובה ופשוט באותו רגע אני יכולה לענות תשוה הכי לא קשורה שיש למרות שאחרי שיסבירו לי שזה לא נכון אני יגיד אה נכוןןן ידעתי...
    והתחלתי גם לעבוד בעבודה חדשה ואחרי שלמדתי את העבודה ובאמת היה למנהל היה סבלנות אליי בכדי להסביר יל את הדברים והכל הוא פשוט התייאש כי שוב באתי לעשות טעות הכי סתמית שיש שאני יודעת כביכול מה צריך לעשות...
    חשוב לציין שגם עוברת עליי תקופה לא קלה נפרדתי מחבר לא מזמן וזה היה קשר של 3 שנים ולא קל לי בכלל ואני מרגישה ממש רע בעיקר בגלל זה ...
    אשמח אם תעזרי לי.. תודה!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה נפשית-דחוף!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ריכוז...

רונן דוד
    19/06/2009

הדר יקרה,

מה שאת מתארת אלה בעיות שונות של ריכוז.
    יכול להיות שאת לא מרוכזת בגלל שמשהו מסיח את דעתך,
    יש לך אולי צרות או מחשבות שמעיבות על נושאים אחרים
    המפריעות לך להתרכז ?

שווה אולי לבדוק אפשרות לפנות לטיפול קצר מועד שיעזור לך להתמודד עם חיי היום יום....

בהצלחה !!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה נפשית

הדר
    19/06/2009

תודה רונן!
    יכול להיות באמת שזה חוסר ריכוז וכן באמת יש לי צרות שמפריעות לי..
    אבל איך אפשר לטפל בזה? כתבת שאפשר טיפול קצר מועד,איך אני עושה את זה בדיוק אבל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול...

רונן דוד
    22/06/2009

אנא פני לפסיכולוג או לשרות הפסיכולוגי באזור מגורייך
    לקביעת מועד לפגישת הכרות + אבחון + ייעוץ...

בהצלחה !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו