קשיים קשים מאד עם בנות ותסכול נורא

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• קשיים קשים מאד עם בנות ותסכול נורא
    אלעד
    19/06/2009

שלום ,
    אני בחור צעיר אחרי אמצע שנות העשרים שלי, ואני סובל מכמה מצוקות בו זמנית:
    דבר ראשון צריך לציין שאני יחסית בסדר רוב הזמן ,מרגיש טוב ונראה טוב ,מחייך ונחמד לזולת, משתדל..
    אני סטודנט באוניברסיטה וגם עובד קצת....
    הבעיה היא שאין לי חברה ולא היתה לי חברה רצינית אף פעם! אני לא מצליח להגיע למצבים רומנטיים עם בחורות בגלל הסיבה הבאה:
    בכל פעם שאני רואה מישהי שאני חושק בה מאד (בערך אחת לחודש וחצי-חודשיים), אני מנסה לדבר איתה והיא פשוט לא שמה עלי, לא מתיחסת, לא צוחקת מהבדיחות שלי, ואני אפילו לא מצליח למכור את עצמי טוב...... מצד שני, מול בנות שאני חושב שהן "נחותות" ממני (מכוערות\טיפשות\או סתם חסרות חוש הומור) ,אני נורא ביקורתי, ודוקא הן אוהבות אותי יחסית ואני מצליח לדבר איתן טוב... ואז אני מרגיש פחות שווה, כי הבנות ה"שוות" מתנשאות עלי.. זה מסובך , קשה להסביר בלי סטריאוטיפים.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המשך

אלעד
    19/06/2009

היום למשל היתה בעבודה שלי לקוחה שנדלקתי עליה לגמרי, וכל כך רציתי שיהיה משהו (לא היתה בעיה טכנית, היא לא היתה לקוחה ישירה שלי) , אבל פשוט דיברתי שטויות ויצאתי בור וחסר טקט, ואז היא הלכה ואין לי אפילו מושג איך קוראים לה... אני מרגיש כמו מחמיץ הזדמנויות סדרתי , בחיים אולי הפסדתי 15 -20 הזדמנויות טובות של בנות שבאמת רציתי!...
    הלכתי לפסיכולוגית במשך שנה וחצי ועכשיו כבר נגמר לי הכסף לגמרי ובגלל זה הטיפול בקרוב יסתיים, והיא בכלל לא עזרה לי . ממש כלום, רק הנהנה ואמרה משפטים שחוקים וקלישאות ...
    מיואש..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד המשך

אלעד
    19/06/2009

נמאס לי להיות בתול , ואני נגעל מסקס עם 90% מהבנות, ואלה שאני כן רוצה את קרבתן ,ה10% שכן, מצפצפות עלי לגמרי.... אולי אני פשוט מכוער או לא נחמד ואני לא מודע לעצמי ומפרגן לעצמי יותר מדי (עודף ביטחון עצמי או משהו כזה?)..
    אני לא מבין למה אנשים פחות מוצלחים ממני מצליחים לקבל זוגיות טובה ונעימה ואני כזה מעפן.....
    כאילו, יש לי איזו מחלה שמרחיקה ממנו בחורות או משהו.. אבל אף אחד לא אבחן אותה.. איזו הילה רעה של חשמל מעל הראש..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רצון לעזור

קרנינה
    20/06/2009

לאלעד,
    יש לי ידיד טוב שגם הוא סובל מאותה בעיה שאתה מתאר. הוא גם הלך לטיפול פסיכולוגי שלא עזר כלל. אני מכירה אותו כבר שנה. האו לא מבין את המצב שלו, מדוע הוא תקוע ככה, ולא מצליח להשיג בחורה ברמתו. אבל יש הרבה דברים שהוא פשוט לא מודע אליהם, ובתור חברה טובה הייתי חייבת להעיר לו. הופעה חיצונית-זה דבר חשוב, ולמרות שהוא נראה לא רע, הא לא מטפח את מה שיש לו ונראה מאוד מוזנח. דבר שני-ההתייחסות שלו אל הזולת, יש לו איזו בעית תקשורת. אז מה שאני מנסה לומר הוא, שחבר טוב הוא טוב יותר מפסיכולוג, כי הא יכול להאיר את עיניך לגבי דברים שאתה לא מודע אליהם, ושבנות רגישות כלפיהם. תמצא מישהו שיהיה הכי אמיתי כלפיך בעולם, ותראה מה אתה יכול לשפר

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו