מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- בעיות קשות בזוגיות ותסכול עמוקאלעד19/06/2009
אלוהים תציל אותי מעצמי כי בא לי למות ככה. אני מיואש לגמרי מהמצב.....
אני כל כך רוצה קשר עם מישהי טובה ומיוחדת בעיני ואני לא מצליח!! וזה מה שיוצר אצלי את כל ההרגשה של הנאחס הכללי בחיים והתסכול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה היה ההמשך האחרון להודעות האחרות
אלעד19/06/2009בגלל באג בפורום זה יצא בנפרד ועם הכותרת הקודמת ...סליחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאוף
אלעד19/06/2009אוף!
בא לי לדפוק את הראש במקלדת מרוב תסכול!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקושי למצוא בת זוג
סיגל לוי21/06/2009שלום אלעד
מצטערת שהודעתך נשמטה בשל ריבוי הודעות בפורום
קראתי את מה שכתבת קודם
אתה מספר שעוד לא מצאת בת זוג
שאתה בתול
נראה שיש לך בעיה של בטחון מול אלו שמוצאות חן בעיניך כי הן לא שמות לב למה שאתה חש
מצד שני יש כאלו שכן רוצות ואתה פוסל אותן
נדמה לי שבשביל להתחיל
כדאי להתחיל ממי שכן מתעניינת
ולא לרדוף אחרי מה שלא מושג ולפנטז
בטח מתוך אלו שכן התעניינו בך
היו כאלה יותר נחמדות
או שנראו יותר טוב
אולי השלב הראשון יהיה להיות פחות ביקורתי, יותר מקבל
נסה להכיר, לתת צ'אנס ולא לפסול
ואולי טיפול התנהגותי יכול לעזור לך
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי לא הייתי לגמרי ברור....
אלעד21/06/2009נמשכות אלי רק נשים חסרות ביטחון עצמי, בלי סקס אפיל, לא הכי יפות ולא הכי חכמות....
מבינה? אני מוטרד מהפתגם: "אמור לי מי הם חבריך ואומר לך מי אתה"....
אני לא בררן נורא, אני מדי פעם מוצא מישהי שאני רוצה ,לא כל יום, אבל לא מעט............ אבל הן אף פעם לא רוצות אותי... אף פעם! תמיד הן הולכות לבנים אחרים שאני לא מבין מה מיוחד בהם בכלל
מה יעזור לי הטיפול ההתנהגותי??
את אומרת שההתנהגות שלי לא בסדר??
אולי אני סתם מכוער או טמבל?.....
איך את יכולה להגיד לי שההתנהגות שלי לא בסדר אם את לא יודעת מה היא? איזה פסיכולוגית עושה אבחונים בלי להכיר את הבן אדם אישית???....!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמצוא מישהי
סיגל לוי21/06/2009שלום אלעד
על פי הגישה הפסיכולוגית כל אחד מנסה לקחת אחריות על התנהגותו
על תרומתו למה שקורה לו
אני משערת שהתנהגותך קשורה לתוצאות שאתה לא מוצא מישהי
אולם איני מכירה אותך ויודעת האם זה נכון
כפי שכתבה משיהי ברצף הקודם שכתבת כאן
אולי זה קשור להופעה שלך
אולי לחוסר בטחון עצמי
ואולי אתה גם מכוון אל נשים שרואות עצמן אטרקטיביות ממך
ואז הן לא "שמות" עליך
אל תחפש את המטבע היכן שיש אור אלא היכן שיש עניין סביבך
אני בטוחה שלא כל מי שרוצה אותך "נחותה" ממך
אולי אתה פוסל אותן כי הן רוצות אותך
רוצה את הדשא של השכן ולא את זה שלך
כדאי לך לחשוב ולראות אם אתה לא מרחיק מעליך את הסיכוי לבת זוג בביקורתיות שלך
מקוה שעזרתי במשהו
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוצה ולא מוצא...
אדווה22/06/2009שלום אלעד!
קראתי כאן את מה שכתבת...
הרגשתי צורך לרשום לך..גם בתגובה לסיגל...
אני קצת מכירה אישית את המצב כי גם אני הייתי בו....
כמובן שכל מקרה לגופו..אבל אני מאוד ממליצה לך להמשיך בטיפול פסיכו'.אם הרגשת כי אתה לא מתקדם אז או שאולי כדאי שתשקול להחליף מטפלת.אולי אתה לא מספיק פתוח אליה ?אולי אתה מסתיר רגשות ולא מדבר באמת על ליבך וככה לא נפתרת הבעיה ? או שהאפשרות השנייה היא שאתה מרגיש שהטיפול תקוע ולא מצליח כי אולי ואני נזהרת כי אני לא מטפלת וגם לא מכירה אותך..אבל מניסיון לפעמים הולכים עם "הראש בקיר" ונאחזים במה שהתרגלנו...אולי כדאי לשחרר ,לשבת ופשוט לדבר עם המטפלת גם אם יש משהו שקשה לך להיפתח...
אתה עלול היווכח כי תמצא שם כל מיני דברים שהדחקת ומעכבים אותך...זה לא סתם מילים אלעד...לי זה קרה...כמו שסיגל פעם אמרה כאן זהו מסע ומסע זה ארוך,מייגע,מתסכל אבל אם מבט לעתיד אפשר להתסכל ולראות את הדרך שעשית ואת היעד מתקרב מעט...זה לוקח שנים...לדעתי שווה...אם אין לך ממון יש תמיד פשרות לדבר ולבקש לדחות תשלום...אולי הנחה...
לפעמים מרוב שרוצים להיות בקשר זה מלחיץ,כמו אישה שרוצה להרות ולא מצליחה ...לפעמים זה ממתח..צריך להרפות...ולהתחיל לחשוב למה זה רצוי אבל ממש לא מצוי....
יכול להיות שלא עושה לך את זה כשמישהי רוצה אותך ככה סתם אולי אתה מחפש את הבחורה שצריך לרדוף אחריה ,שתעשה לך "חיים קשים" שתהיה לדעתך ראוי לה...לא תמיד זה טוב ואם זה ככה אצלך חשוב שתדבר על זה בדיוק עם המטפלת כי מאחורי זה מסתתרות סיבות למה אתה חושב שאתה צריך כל כך להתאמץ כדי להרגיש ראוי ולקבל ולא לקחת מה שלידך....
אפשר גם לעשות סדנא לזוגיות,לכוש ידע,יש גם DVDשמראה את רזי הסקס,לא ממבט פרונוגרפי אלא מלמד.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתפישה שלי - מטרות , ציפיות , אופטי
אהרון02/07/2009אנסה להגדיל מספר מושגים שאולי יסייעו לך בסערת רגשותיך .
מטרות - המטרה ביצירת זוגיות נועדה למלא צורך בסיסי של אהבה /חום / השתייכות .
עומדות בפני אפשרויות רבות אבל את ה כנראה מתעקש לחתור לאפשרות /מטרה שמצויה
בפסגה שיש לך קושי בהשגתה . תנסה לקבוע מטרות ריאליות פחות או יותר . לא יודע
להגדיר לך במדוייק . תתפשר , רכוש בטחון ונסיון אחכ המשך במסע . כשמנסים להגיע
ליעד רחוק ונכסף לא מגיעים אליו ומתסכלים את עצמנו .
ציפיות - סטאטיסטית לא ניתן להגיע לאחוזים גבוהים בהתחלה . קח את זה בחשבון . ראה את זה כחלק מהמיומנות שאתה רוכש לעצמך . שוב קבע מטרות פחות יומרניות , קח בחשבון כשלונות , ההצלחות שתבאנה אחר כך יובילו אותך למטרות גבוהות יותר .
אופטימאליות - מבחינת ההרגשה אמור תמיד לעצמך שעשית כל מה שאתה יכול - תשנן זאת במיוחד כאשר את החווה כשלון . אל תאשים את עצמך , אל תדמיין מדוע נדחית ואל תחשוב מה אחרים חושבים . קח לך מחיקון דמיוני ומחוק כל מה שאתה מנסה לדמיין מה חושבים עליך ומי אתה בעיני אחרים . מיותר לחלוטין .
היה סבלני ותן לזמן לעשות את שלו . קח לך פרקי זמן להירגעות .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)