מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- נואשתסיגל20/06/2009
מה עליי לעשות אני נשואה + 4 ילדים הילדה בת 12 הבן בן 13 ושני ילדים קטני בן 5 ובת 7 חודשים 2 הילדים הגדולים ממש צמודים לאבא שלהם והקטנים כמובן אליי מה עליי לעשות עם אני מיתנגדת לבקשות של ילדי הגדולים אז הם גורמים למריבה בני ובן בעלי כי הוא תמיד מוותר ונתן מה שהם רק רוצים ואז מתחילה מריבה ביני לבין בעלי שאני אומרת שהוא לא צודק ואז מתחילות הקללות ללא סנטימנטים לייד ילדי ואני מבקשת תמיד לא לשתף את הילדים בכלום אבל מה אומר אין מה לצפות מילדי הגדולים לכבוד מצידם אליי מכיוון שאבא שלהם תמיד מקלל בצורה שאין לתאר במילים שאני פשוט ניכנסת למצב של דיכאון וחוסר איכפתיות וכמובן בושה ליד ילדי אין לי לאן ללכת הבית שלי הוא המקום היחיד אני לא עובדת ככה אין מי שיתמוך ויפרנס ללא (בעלי)כנראה זה מה שגורם לספוג את הקללות והבושות לייד ילדי וכמובן תמיד הם אומרים אמא עם תיתגרשי מאבא אנכנו נלך איתו מה עליי לעשות עיזרו לי כי כבר אין לי כוחות תןדה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עזרה
סיגל לוי21/06/2009שלום סיגל
נראה לי שאת צריכה עזרה ותמיכה
אולי במחלקת הרוחה?
נראה שאת חשה חסרת כוחות מול הילדים ומול הבעל
שאין לך זכויות בבית אם אינך עובדת
שאת צריכה לספוג אלימות מילולית
אולי תפני לער"ן ותנסי לשאול על גוף שיכול לעזור לך ללא כסף (אם קיימת בעיה כלכלית)
בכל אופן, את צריכה להבין שאת לא אדם כה חסר אונים
ויש המון מה לעשות
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)