מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- כעסיוני ג21/06/2009
זה התחיל אצלי מגיל 18 בערך, ועכשיו אני קרוב ל20. אני מאבד עשתונות על כל דבר שקורה לי וזה מביא אותי למצבים שאני לא רוצה להיות בהם, אני מכה חפצים בבית ואפילו פוצע את עצמי בתהליך, אני צועק על אמא שלי אפילו שהיא רק ישבה על הספה שלה ולא אמרה מילה. זמן השינה זה הזמן היחיד שאני רגוע, אבל בפעמים שאני כן מצליח להרדם אני קם לאחר כמה שעות ולא מצליח להרדם שוב או שאני כן נרדם ואני מרגיש "בהכרה" כל הזמן שאני ישן
אני רוצה להכנס למערכת יחסים עם מישהי שאני ממש אוהב אבל אני מפחד מאיך שזה עלול להסתיים
ניסיתי לשפר את הרגלי התזונה שלי ולהגביר את הפעילות גופנית שלי, וזה לא עזר, הדבר האחרון שאני רוצה זה להיות חייב להשתמש בתרופות פסיכיאטריות.
אני כבר נואש לעצה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול התנהגותי קוגנטיבי
סיגל לוי21/06/2009הי יוני
קודם כל הכי חשוב זה שאתה רוצה שינוי ומוכן להתאמץ לשם כך
אולי כדאי לנסות טיפול התנהגותי קוגנטיבי
הוא עובד גם על הלחץ שאתה יוצר במחשבותיך
וגם על התגובות שלך
כדאי לפנות לטיפול אם זה נמשך כבר שנתיים
יש גם טיפול קצר מועד
בהצלחה
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)