מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- מילות פרידה למשתתפי הפורוםסיגל לוי25/06/2009
שלום לכל אחד מכם
אני מסיימת את תפקידי בניהול הפורום ורוצה להגיד לכם כמה מילות פרידה
מודה על השיתוף, שחלקתם עמי את המקומות הכי כואבים, הכי אישיים
את מה שלא נעים לנו להודות עליו לאיש
הפורום מראה לנו שכולנו אנושיים
לכולנו קשיים, תסכולים, רגישויות, נקודות תורפה
חויות הזולת הן כמו בבואה או מראה לחויותנו שלנו
לכן, כבדו את הזולת
אל תשפטו
ומצד שני, המשיכו לשתף, לחפש תמיכה ואמפטיה
אני מאמינה שבכל אחד מאיתנו יש מורה פנימי
אם נלמד להקשיב לו דרך האינטואציה, הוא יראה לנו את הדרך ויעזור לנו בנקודות קשות
הרבה הצלחה, אהבה, בריאות, שמחה וכמובן שלוות נפש לכולכם
שלכם
סיגל לוי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה רבה
מדוכאת25/06/2009לסיגל
תודה רבה על ההשקעה בפורום . תשובותיך תמיד היו מושקעות ותומכות
לי עזרת באופן אישי להגיע לכל מיני תובנות על עצמי.
תודה רבה והצלחה בהמשך דרכך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלסיגל!
אדווה25/06/2009אוי!! חבל.....
סיגל...אני בפורום הזה מזה כחודשיים בלבד אבל קראתי את כל תשובותיך בקפידה.תמיד היית מקצועית אבל גם אישית ,רגישה ותומכת למרות שהכל וירטואלי ולא כמו בחדר פני ם מול פנים....
ניסיתי כאן לשאול וזכיתי לתשובותייך כמה פעמים , היה אפשר לקלוט כמה מילותייך גם אם לעיתים היו לא מה שרציתי לשמוע או תשובתך לא היתה קלה לאוזניי אבל היתה למעין "סתירת לחי" שתעיר אותי ..
אז הכי חשוב להגיד לך תודה....
וכנראה שאת מלמדת אותנו כאן ועכשיו שיעור באיך החיים נראים..איך פתאום אנשים שהיו קרובים/חשובים/תומכים עבורנו נעלמים ,נפרדים........קשה להיפרד...שונאת להיפרד..
בהצלחה .........
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהברצוני להודות לסיגל !!!...
רונן דוד29/06/2009
סיגל היית מקסימה,
כל הכבוד לך על מסירות הנפש כאן בפורום !!!
בהצלחה בכל דרך בה תבחרי בהמשך !!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)