לא מצליחה להמשיך הלאה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להמשיך הלאה
    חסוי
    24/08/2007

בגלל כמה משברים אישיים קשה לי להתקדם הלאה בלי להסתכל על העבר.
    אני כועסת על עצמי, על בחירות שעשיתי מתקשה לסלוח לבעלי, אני מרגישה שאני מתקשה לקבל את עובדות החיים ומתקשה להתמודד איתם אני מאוד עצבנית ומרגישה ריקנות,חוסר אהבה עצמית וכול הרגשות השליליים.
    כול התחושות האלה באים לי בגלים, אני מתארת שתמליץ לי על פסיכולוג, האם זה באמת יעזור, ואשמח לתגובה על מה שקורה איתי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להמשיך הלאה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מה קורה אצל פסיכולוג

דידי
    26/08/2007

הליכה לפסיכולוג בהחלט יכולה לעזור מהרבה סיבות. הפסיכולוג בעצם נותן לך מרחב מוגן ולא שיפוטי, מקום בו את לא צריכה לרצות או להרשים אף אחד, ויכולה להגיד באמת את מה שאת חושבת בלי לדאוג לזה שהאדם השני חושב עליך מחשבות רעות, או שאת צריכה להקשיב גם למה שעובר עליו בשביל לשמור על איזון הוגן. הפסיכולוג עוזר לך להבין מה הדברים שגורמים לך לריקנות וחוסר אושר בחיים מעבר לגורמים המצביים שאת רואה כרגע - במקרה שלך למשל, אני מניחה שחוסר האהבה העצמית לא התחילה מאתמול ולא מתחילה ונגמרת בחיי הנישואים הלא מאושרים כרגע. במקביל להבנה העצמית הטובה יותר, יחד עם הפסיכולוג תתחילי לבנות דרך חדשה, לעשות שינויים פרקטיים בחיים שלך ולאט לאט, בשילוב של תהליכים פנימיים ושינויים מוחשיים, תגיעי למקום בו תהיי יותר שלמה עם עצמך. כמו כן, את אומרת שאת מסתכלת על העבר, זה אומר שיש שם דברים לא פתורים, וכל עוד הם שם, לא תוכלי להסתכל על העתיד - קשה לאדם להסתכל לשני כיוונים הפוכים באותו הזמן - ולא תוכלי באמת להתקדם הלאה.

אזהרה לגבי טיפול פסיכולוגי - לפני שתרגישי יותר טוב, יתכן שתרגישי הרבה יותר רע, כיוון שדברים שאת מדחיקה, לא חושבת עליהם כי הם מכאיבים, יצוצו לפני השטח ותצטרכי להתעמת איתם. למרות זאת, כדאי מאוד ללכת לטיפול, במיוחד במצב שאת מתארת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חסוי יקרה...

רונן דוד
    29/08/2007

לא לכל דבר יש פתרון על ידיי הליכה לפסיכולוג.

את מכירה את עצמך הכי טוב, אולי אם תצליחי לעשות גם דברים מוצלחים ותסתכלי דווקא על חצי הכוס המלאה - את נשואה, משכילה וכל החיים לפנייך, אז אולי דעתך על עצמך, תשתנה עם הזמן לטובה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו