דכאון

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• דכאון
    לילי
    29/06/2009

הנני נמצאת בדכאון ממושך, לאחרונה מרגישה קיצת יותר טוב , אך עדין חסרת בטחון, מרגישה אפס,
    חוסר יכולת לבצע דברים מינימליים, לא מתפקדת ופוחדת לצאת ולתפקד בעולם החיצון, חוששת מכשלון ולכן לא עושה כלום. אפילו לא הולכת לסופר. רוצה לצאת מזה אך מפחדת ואיני יכולה, מטופלת ב20 מיליגרם רסיטל איטומין 40 מיליגרם ופרוטיאזין 25מיליגרם. אני בשיחות עם עובדת סוציאלית למעלה מ 3 חודשים אך עדין במצב הזה. מה אפשר לעשות עוד, האם כדאי לנסות פסיכולוג אחר, האם יש צורך ל החליף כדורים. במשך כמה שנ ים שאני בדכאון לקחתי סוגים אחרים של כדורים אנטי דכאוניים אך הם לא עזרו לי. א נא עזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דכאון

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דכאון עמיד

רוני פרישוף
    29/06/2009

שלום לילי,

את מתארת דכאון קשה ועמיד, שמטיל צל כבד על חייך וגורם לך סבל רב.

הדכאון הוא חולי אכזר, שאת אינך אשמה בו! נסי ככל יכולתך להפריד בינך לבין הדכאון שלך, ולא לייחס לעצמך תחושות של כשלון ואפסיות בגלל הסבל שאת סובלת. נהפוך הוא. המאבק שאת מנהלת והטיפולים בהם את משקיעה מעידים עד כמה כוחות ומוטיבציה יש לך. המאמץ לבסוף ישתלם.

טוב שאת מטופלת הן בטיפול פסיכיאטרי והן בשיחות.

אנשי המקצוע שמכירים אותך היטב הם הכתובת הנכונה להמשך ההתייעצות וההתלבטות באשר למצבך. את יכולה, כמובן, לבקש חוות דעת נוספת (תוך יידוע המטפלים שלך), שתתבסס על איבחון קליני מעמיק. לצערי, דרך האינטרנט לא ניתן לעשות זאת.

הטיפול אצל העו"סית עדיין טרי, ואולי בזכותו את מרגישה לאחרונה קצת יותר טוב. אם יש לך כימיה טובה איתה כדאי לתת הזדמנות לתהליך, תוך שיתוף שלה בתקיעות שאת מרגישה.

את יכולה לבדוק יחד עם הגורמים המטפלים אם יש עוד מסגרות שיכולות לעזור לך לפגוש את העולם עם פחות קושי: סיוע תעסוקתי, מסגרת קבוצתית כלשהי, ריפוי בעיסוק או באמנות וכיוב'.

כל טוב לך,

רוני

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו