מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריך עזרהעידן03/07/2009
שלום .. יש לי בעיה שאני סובל ממנה הרבה זמן כול הזמן שאנשים מדברים איתי או משו אני מנסה תמד לקצר תשיחה ואני לא אוהב להיות עם אנשים אני אוהב כול הזמן להיות לבד אני עכישו בצבא ותמיד מנסים לדבר איתי חברים שם והכול ואני מתחמק מהםם עם באים לשבת איתי אני יושב איתם רבע שעה והולך לא יכול להיות עם אנשים אני מרגיש משו שחוסם אותיי מלדבר עם אנשים ואני אוהב להיות לבד תמיד למשל אבא שלי התקשר עלי מקודם לא עניתי לוו הוא התקשר עלי כמה פעמים עכישו ולא עניתי גם שבוע שעבר הוא יתקשר ואני לא עונה לו תמיד שמתקשרים עלי אני נלחץ מאוד כול הגוף שלי ניכנס לללחץ אני לחוץ מאוד שמתקשרים עלי ואבא שלי במיוחד הוא התקשר עלי ואין אני לא יכול לענות לוו אני לחוץ ..וכאוב לי שאני אל עונה לאבא שלי לפלפאון אבל אין אני לא יכול לענות לוו לא יודע מה יש לי ואני רוב הזמן גם בדכאוןן אין לי מצב רוח הפעם תמיד אני בדכאון באופן קבועע מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חוסר בטחון וחרדה חברתית
רוני פרישוף03/07/2009הי ערן,
אתה מתאר מצב קבוע של דכאון, דימוי עצמי נמוך וחרדה חברתית.
אני שומעת שאתה סובל מאד, ורוצה להרגיש טוב יותר עם עצמך ועם אחרים.
אתה זקוק לעזרה ותמיכה מקצועית.
בצבא תוכל לעזר בקב"ן/ית ביחידה שלך, או ביחידה לבריאות הנפש. כמו כן אפשר לקבל טיפול במסגרות האזרחיות.
למרות הקושי, נסה לשתף את הורייך בבעייה, או אדם אחר שאתה יכול לסמוך עליו, והם יעזרו לך למצוא טיפול טוב, וגם ידעו מה עובר עלייך ויוכלו לתמוך בך.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)



.jpg)
.jpg)

