צריך עזרה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה
    עידן
    03/07/2009

שלום .. יש לי בעיה שאני סובל ממנה הרבה זמן כול הזמן שאנשים מדברים איתי או משו אני מנסה תמד לקצר תשיחה ואני לא אוהב להיות עם אנשים אני אוהב כול הזמן להיות לבד אני עכישו בצבא ותמיד מנסים לדבר איתי חברים שם והכול ואני מתחמק מהםם עם באים לשבת איתי אני יושב איתם רבע שעה והולך לא יכול להיות עם אנשים אני מרגיש משו שחוסם אותיי מלדבר עם אנשים ואני אוהב להיות לבד תמיד למשל אבא שלי התקשר עלי מקודם לא עניתי לוו הוא התקשר עלי כמה פעמים עכישו ולא עניתי גם שבוע שעבר הוא יתקשר ואני לא עונה לו תמיד שמתקשרים עלי אני נלחץ מאוד כול הגוף שלי ניכנס לללחץ אני לחוץ מאוד שמתקשרים עלי ואבא שלי במיוחד הוא התקשר עלי ואין אני לא יכול לענות לוו אני לחוץ ..וכאוב לי שאני אל עונה לאבא שלי לפלפאון אבל אין אני לא יכול לענות לוו לא יודע מה יש לי ואני רוב הזמן גם בדכאוןן אין לי מצב רוח הפעם תמיד אני בדכאון באופן קבועע מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון וחרדה חברתית

רוני פרישוף
    03/07/2009

הי ערן,

אתה מתאר מצב קבוע של דכאון, דימוי עצמי נמוך וחרדה חברתית.

אני שומעת שאתה סובל מאד, ורוצה להרגיש טוב יותר עם עצמך ועם אחרים.

אתה זקוק לעזרה ותמיכה מקצועית.

בצבא תוכל לעזר בקב"ן/ית ביחידה שלך, או ביחידה לבריאות הנפש. כמו כן אפשר לקבל טיפול במסגרות האזרחיות.

למרות הקושי, נסה לשתף את הורייך בבעייה, או אדם אחר שאתה יכול לסמוך עליו, והם יעזרו לך למצוא טיפול טוב, וגם ידעו מה עובר עלייך ויוכלו לתמוך בך.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו