מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- אני.. מעדתי.. אני לא רוצהענבר לוי05/07/2009
לחזור למקום הזה. למקום האפל הזה, ששואב אותך פנימה, ואתה לא יכול לצאת ממנו. למקום הנורא הזה. השחור.
אך עם כל הקושי והכאב, אתה עדיין אוהב אותו. את המקום הנורא הזה ששוכן בתוכך. זה חבר דיי טוב הייתי אומרת, תלוי מאיזה צד מסתכלים. זה הדבר היחיד שאתה מכיר. אבל אתה לא רואה. קשה לראות את הרע. כי זאת אשליה ! זאת רק אשליה מזדיינת ! זה מקום שאתה כל כך לא רוצה אותו, אתה יודע שזה מביא עליך אבל, אתה לא רוצה אותו, אבל אתה לא יכול בלעדיו... אתה כלכך אוהב להיות שם, להתנחם....
אבל אני לא רוצה את המקום הזה ! אני רוצה להשתחרר ממנו !!!!!
אתם מבינים ?! אני רוצה להיות נורמלית. להיות בחורה נורמלית ! כמוכם ! בלי כל הפאקים וההפרעות והתסבוכות !
אני הצלחתי שבועיים. אתם מאמינם ?! פאקינג שובעיים ! אבל אתמול מעדתי. עד הבוקר המזויין הזה. ואני לא מצליחה לחזור לאיזון הזה שהיה לי... לשליטה... אני צריכה שליטה. אני רוצה שליטה. אני חייבת שליטה. הרי זה מה שהחזיק אותי כל השבועיים האלה. שליטה, אמונה, וכעס...
המון כעס !
כעס על חבר שהיה לי, כעס על עצמי, ועל אמא שלי. אבל בעיקר על עצמי שהבאתי את עצמי למקום כזה...
למקום שהזמן שם מתבזבז על דברים שטותיים, ואז עוברות לך שנים על גבי שנים, ואתה לא מרגיש, ואתה עדיין בהפרעה המזדיינת הזאת כוס אמא שלה מי שהוליד אותה ! (שזאת בעצם אני הדפוקה הזאת הרשתי לה להתפתח בתוכי ! )
ואני לא רוצה !
לא עוד ! אני לא רוצה לבזבז את הזמן היקר שלי על השטויות המזויינות האלה !!!! על ההפרעה המטומטמת הזאת !
ואני באמת על סף בכי עכשיו כי קשה לי עם זה. קשה לי עם זה שאני זאת שיצרתי אותה !
I WANT FREEDOM
PLEASE GOD ! GIVE ME FREEDOM
FREEDOMM !!!!
TAHTS ALL I WANT !
אני רוצה להשתחרר מכל זה... להיות נורמלית !!!!!! מבינים ?!! כמוכם ! נורמלית !!! למה אתם נורמליים ואני לא ?! למה ?!!?!?!?
תודה שהרשיתים לי לחפור פה ולהוציא את כל מה שגער בתוכי. אני באמת מודה לכם כי לכתוב זה עוזר. ולא הייתה לי אפשרות לכתוב במקום אחר. אז תודה שהבאתים לי את הבמה הזאת.
אני באמת אוהבת את עצמי, אני אוהבת את הגוף שלי, ואני מאמינה... אני מאמינה שאני אצליח !
:)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ענבר יקרה...
רונן דוד07/07/2009
אנחנו מאמינים יחד איתך,
כי הכתיבה בהחלט משחררת, אני מאמין שתצליחי בדרכך !!!...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)