אני מרגישה לא טוב עם זה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• אני מרגישה לא טוב עם זה
    אני
    08/07/2009

הי
    אני מטופלת אצל הפסיכולוג הנוכחי כ חודש וחצי, מתוך השיחות ביננו הוא הסיק שקשה לי לשתף ולדבר עם בן זוגי או סביבתי ותמיד כך היה שיש בזה חלק של מנגנון הגנה ושאם זה כ ך אז אולי גם הטיפול ישאר במקום הזה..
    ואני יודעת שהכי מתבקש זה לשאול אותו , אך האם ייתכן שהוא רוצה להפסיק את המפגשים עקב חוסר יעילות לטענתו ובכלל אם מגיעים לסקנה כזו, המטפלים , אין הם משתפים ועוצרים את המפגשים בצורה חד משמעית?
    אני חושבת לגמרי שיש לי בעיה בשיתוף הזה אך אני מאוד משתדלת ובכלל מאוד רוצה לצאת מזה בלי לדעת את הדרך, אין זה חלק מהטיפול? אופ

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני מרגישה לא טוב עם זה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ? גם ככה חרא תתיחסו גם אליי

אני
    08/07/2009

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שיתוף

יפעת קלוש יגל
    08/07/2009

שלום
    אם מדברים על שיתוף הכי טוב שתאזרי אומץ ותשתפי את המטפל בתחושיך וחששותיך, . נשמע שתגובתו הובילה אותך עוד יותר לשיתוק.
    לעיתים שהקשיים קורים בתוך הטיפול ואפשר לדבר עליהם עם המטפל קורים שינויים דרמטיים.
    בכל מקרה הטיפול אמור לעזור לך ללמוד לשתף, פחות לחשוש, להבין ממה את חוששת וכו'.
    במידה ומטפל חושב שהואלא יכול לעזור למטופל מחובתו לאמר לו. זה לא אומר שמטפל אחר לא יוכל לעזור.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו