צריך עזרה עצה..?!?!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• צריך עזרה עצה..?!?!
    מישהו
    09/07/2009

שלום לכולםם..
    אני בחור בן 21 שפעם אהב את החיים והיה מאושר והיום אני כבר לא יודע אם יש מצב שאני יהיה מאושר עוד פעם בחיים האלה...
    אני רוצה לרשום מה יש לי ומה הבעיה שלי אבל אני בעצמי מבולבל וכבר לא יודע מה לחשוב
    ליפני שנתיים ניהיה לי חרדות עקב עישון חשיש קבוע וממושך החרדות היו להסתכל לאנשים בעיניים לא הייתי יכול להסתכל לאנשיםמ בעיניים וזה הפריע לי שאנשים רויאם שיש לי בעיה להסתכל אליהם שלא יחשבו שאני השתגעתי או "נדפקתי"מהחשיש בקיצור פניתי לפסיכיאטר שנתן לי רסיטל זה לא עזר כול כך אבל אם הזמן הייתי מנסה להסתכל על האנשים בכוח ועושה הכול כדי שלא יראו שיש לי איזה בעיה הייתי חרד מאוד מזה שיש לי בעיה כזאת שיכולה לצייר אותי בפניי אנשים כלא בריא או משהו כזה ..וכול הזמן הייתי מנסה להבין מה יש לי ומה הבעיה ליפני חצי שנה בערך חשבתי שפיתחתי לי מחלה כמו או סי די והייתי מדקלם לעצמי כול מיני משפטים ומנתח לעצמי משפטים ועד שהייתי נפטר מאיזה מחשבה טורדנית שאני צריך לחשוב עליה ולדקלם אותה או משהו כזה הייתי משתגע ..בקיצור בזמן האחרון הבנתי שאין לי הרבה מה לחשוב על "מה יש לי?"אז אני פשוט חי מציאות קשה מאודד בשבילי..אני היום לא מדקלם ולא חושב כמעט שום מחשבה בכוח אבל אני מרגיש כאילו המוח שלי עובד על אוטומט ..אני כבר לא יודע איך להסתכל על אנשים אני לא יודע להסתכל בעיניים להסתכל על הפנים לאן להסתכל??אני כול הזמן עסוק בזה כול מי שמדבר איתי אני מסתכל עילו וחושב איך להסתכל רק שאני לא יסתכל בצורה שתיראה דפוקה או תגרום לו להרגיש לא בנוח ואז אני עוד יותר יחשוב על זה ויתבאס מילד מקובל ואם מלא חברים וחברות נהפכתי לבנאדם מת אני לא סובל לראות אנשים שאני מכיר כי אז אני מתבלבל ומרגיש לא בנוח אני לא מרגיש בנוח לשבת ולהסתכל על אנשים וגם לא עם חברים ואפילו לא משפחה אני כרגע בקשר עם חברים ודאוג שלא יראו שאני במצב כזה אבל אני נמנע מללכת למקומות שיש אנשים שמכירים אותי וגם למקומות שלא נמנע מלדבר אם בנות בקיצור נמנע מכול הנהות החיים אני כבר לא מכיר את עצמי פעם לא הייתי ככה הייתי מדבר וצוחק ואם ביטחון היום אני כבר לא יודע למה חיים בכלל הכל עושה לי רע וגם בטלפון לא משנה אם מי שאני מדבר אני כאילו בוחן את עצמי לא מדבר באמת בהתחלה של החרדה הייתי בכלל חרד גם מכול טלפון ..כול האשור הפנימי נעלם לי נעלמו לי כול הרגשות הטובים שיש באדם נעלמו לי .. ואני כול הזמן מסתכל על הבעיה הזאת ועל עצמי מהצד כאילו אני כבר לא בוטח בעצמי כאילו האני הפנימי שלי נעלם בנאדם בלי אופי ..אני מרגיש מחסום אם אנשים בגלל זה אני לא יכול להתחבר או להפתח אם אנשים וזה לא נעים בכלל לא לי וגם אני מרגיש לפעמים לא נעים שאני לא מסתכל או משהו כי קשה לי..זהו בערךך סליחה אם חפרתי או הייתי לא ברור אבל הייתי חייב להוציא את זה אני מקווה שלמה שיש לי יש שם ואפשר לטפל בזה כי אני כבר לא יכול לסבול תהרגשה הזאת.... תודה מראש על כול תשובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    צריך עזרה עצה..?!?!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סבל וטיפול

רוני פרישוף
    09/07/2009

שלום ליאל,

אני שומעת שאתה מאד מאד סובל. אתה מרגיש כלוא וחנוק, מתבודד ופוחד. הלכת לעצמך לאיבוד, וכל מה שאתה מייחל לו הוא למצוא את עצמך מחדש.

טיפול פסיכולוגי יוכל לחזק אותך ולעזור לך להתגבר על הקשיים והחרדות. יתכן שהטיפול התרופתי לא עזר, מכיוון שלא לקחת אותו לצד טיפול בשיחות.

אנא פנה לאיש/אשת מקצוע שיאבחנו כראוי את בעייתך ויתאימו לך טיפול נפשי, עם/ללא טיפול תרופתי.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני מזדהה עם ההרגשה:

תגובה
    15/09/2009

לא באותה רמה שאתה מרגיש אותה אבל גם לי בהחלט קשה להסתכל לאנשים בעיניים או שאני פשוט מרגיש מוזר באמצע שיחה בלי שום קשר למה שקורה..
    יכול להיות לי הכי טוב וזורם בעולם ופתאום הבעיה הזו תתחיל לי ואני אתחיל לחשוב על איך אני מסתכל על הבן אדם שמולי ואם זה סבבה או נראה מוזר ואני אפנה את המבט כי מוזר לי וכו'..

אני גם חושב שיש מצב שזה קשור לאחד או שני הדברים הבאים: ביישנות, ובעיות קשב וריכוז.

בכל אופן, אני לא מרגיש ככה כל הזמן..
    יש מצבים שאני מרגיש הכי טבעי שיש ושום דבר לא מפריע ואני מת על התחושה הזו..
    וזה בעיקר כי אני גם מכיר את הצד השני של חוסר הנעימות, שקשה להסתכל בעיניים, שקשה לנהל שיחה, של ביישנות או חוסר ריכוז או מה שזה לא יהיה..

אני גם אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעות לטיפול או בכלל איך קוראים לבעיה הזו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו