פגעתי קשות בבת זוגתי = עזרה דחופה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• פגעתי קשות בבת זוגתי = עזרה דחופה!!
    לוני
    11/07/2009

אנחנו חברים כ- 5 שנים. התגרשתי לאחרונה וחברתי נשואה לאחד ששם קצוץ על הכל, פרזיט וחיי בעיקר על חשבונה. כל כסף שמרוויח, משאיר לעצמו לתשלום קנסות ו...
    אנחנו מנהלים חיים של בילויים משוטפים, גם בחו"ל, נמצאים כמעט כל יום ביחד, כולל חיי אישות.
    בעלה לאחרונה החל לעקוב אחריה ולדרוש שתגיע הביתה מוקדם.
    חברתי נמצאת לאחרונה במצבים דיכאוניים עקב התנהגות בעלה ובגלל התחלת גירושין אצל אחיה.
    אצלי היא מוצאת תמיד אוזן קשבת, ליטוף חם, והרבה יחס ואהבה. אנשים שרואים אותנו בטוחים שאנחנו נשואים שנים, ובדרך כלל שומעים תגובות כמו - רואים בינכם קשר מאוד עמוק, אתם מתקשרים בעיניים, נדיר לראות זוג כל כך זורם ..... בעל כזה גם אני הייתי רוצה.
    חברתי מאוד כנאית לי ואני גם לה.
    לפני שבוע עשיתי טעות נוראית! כשחברתי היתה אצלי בבית, ושהכל היה כיף, צילצלתי בפעמון ובצחוק אמרתי שבעלה היגיע. החברה כמעט התעלפה, חשה ברע ממש.
    מאז היא אומרת שאני או מטומטם או פסיכי, מסרבת לדבר איתי, פרט להכרחי. אנחנו ממשיכים ביחד, אבל לא נותנת לי לגעת בה, אפילו ביד, בתאנה שמאוד פגוע. אני אוהב אותה ורוצה לעשות הכל כדי למחוק את המתיחה הלא מוצלחת.
    איך לעסות את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ערב טוב

דניאלה הרץ
    11/07/2009

תתנצל. אמור לחברתך שאתה מאד מצטער.
    האם אתם מכוונים להמשיך את הקשר בצורתו הנוכחית או שהיא מתכוונת להתגרש? נראה שהיא מאד נבהלה מהמחשבה שבעלה מגיע.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תשובה לדניאלה הרץ

לוני
    12/07/2009

כדניאלה תודה על תגובתך המהירה.
    כפי שסיפרתי כבר התנצלתי אין סוף פעמים. ניסיתי לדבר לליבה, אמרתי שתעיתי ושזו מתיחה / בדיחה לא מוצלחת.
    למען האמת ציפיתי לקבל תגובה ספונטנית ומיידית מסוג - יא חתיכת חמור, ממש נבלתי! למה עשיתה לי את זה? אפילו לקבל איזה שהוא פליק תגובתי. אבל זה לא קרה. התגובה היתה בעיני קשה מאוד ראיתי אותה משותקת, לבנה, לא הוציאה מילה. חשבתי שתתעלף.
    בנוגע לשאלתך האם היא רוצה להתגרש: התשובה מורכבת, מצד אחד מאוד רוצה, אבל לא מסוגלת לזרוק אותו מהבית בידיעה שהוא לא מסוגל לעשות כלום ויזרק לרחובות, אולי לסמים (שעד היום לא נגע בהם). מה לומר לך, לא קל.
    אני רוצה לציין שלאחר שליחת הכתבה הראשונה היום בבוקר, נפגשנו בערב, יש התקרבות אבל היא אומרת שעדיין מאוד פגועה, ומהססת לחזור אלי הביתה בפחד שהתמונות שרצות בראשה כל השבוע יחזרו בחוזקה.
    אני מצידי חושב שחשוב שתחזור כמה שיותר מאר כדי שתיכנס לרוטינה שלנו. מבחינתי היא צריכה להתחסן ולהרגיש ותמשיך לקבל את אותו החום שקיבל, את אותו היחס ואותו הכבוד שתמיד נתתי לה.
    מכיוון שאני עמד לנסוע לחו"ל לשבועיים, נסיעה שהיא היתה אמורה לנסוע איתי, אבל עקב התגובות של בעלה באחרונה היא פוחדת שהוא יגלה שהיא איתי, חשוב לי מאוד להשקיעה הכל משניתן כדי להחזיר אותה למיטבה לפני עזיבתי.
    היא אישה עם אופי קשה, קודם כל חושבת שרק היא צודקת, עד שהיא מבינה שיש אחרים גם צודקים. היא לו סובלת פקודות או מסגרות. אפשר לקבל הכל ממנה אבל בדיבור ובהבנה. לגיד לה עכשיו את עושה את זה – זה לקבל סירוב מיידי. מה שאני רוצה שתעשה, אני מציעה לה ותמיד יש שיתוף פעולה.
    האם פרט מלבקש כל כך הרבה סליחות יש עוד משהו מעשי שיכול לעזור למחוק את השטות שלי?
    ועוד פעם תודה גדולה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך 2 -עוד 2 מילים משלימות

לוני
    12/07/2009

שכחתי לומר שבנוגע לבעלה, מפעם לפעם הוא מעיים לעזוב. היא מתה שיגיד שהוא עוזב ויעשה. אם כן, היא לו תתנגד לרגע.
    כששאלתי אותה אם היא אוהבת אותו ענתה לי שלא מרגישה כלום כלפיו, אבל בהיותו אב ילדיה היא לא תפגע בו.
    שוב תודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוקר טוב לוני

דניאלה הרץ
    13/07/2009

שאל את חברתך מה יגרום לה להרגיש טוב יותר.

התגובה החזקה שלה מפתיעה ומעוררת שאלות לגבי הרצון שלה להתגרש. יתכן שמעבר לבהלה שנגרמה לה היא עושה איזשהו חשבון נפש, לגבי עם מי מהגברים בחייה היא מעוניינת להישאר? נראה לי שלגבי גבר שלכאורה היא לא רוצה בו ומוכנה להתגרש ממנו - היא הזדעזעה מאד מהמחשבה שהוא יגלה את הקשר שלכם.
    האם אתה לא משקר לעצמך? במה אתה מעוניין? אתה רוצה להמשיך בקשר חלקי אתה או שאתה מעוניין בקשר בלעדי עם חברתך? האם תישאר עם אשה שקשורה לגבר אחר ועד מתי?

אני גולשת לשאלות שלא שאלת, אבל האירוע ה"קטן" הזה מרגיש לי כמו אירוע שפותח פתח לשאלות יותר עקרוניות לגבי מהות הקשר שלכם ומה בעצם אתם מתכננים לעתיד.
    דניאלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו