עזרה דחוף בבקשה!!

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עזרה דחוף בבקשה!!
    בתאל
    11/07/2009

הכרתי מישהוו ובשבועיים הראישונים הוא היה ממש נחמד אליי היה נותן לי תנשמה בישבילי
    ואחרי שבועיים פיתאום הוא התתחיל לתת לי סטירות טוב אמרתי אוללי זה אחד פעמי נבליג
    אחרי שבועיים הלכתי עם חברות שליי למסיבה וחבר שלי התקשר והוא שמע רעש של מסיבה והרי ההוא אמר לי לא ללכת למסיבות לבד לא לישתות לא ללבוש חציואת מיני ועווד טווב אמרתי אני לא ילך לבד הלכתי עם חברות והוא אמר לי בפלאפון בתאל מזה הרעש הזה אמרתי לו אני במסיבה והוא התחיל ליצעווק עליי אני ישבור לך תעצמותת וזזה..
    יום למחרת הלכתי אליו הבית ואף אחד לא היה בבית טוב אני פשוט התפלתי הוא התחיל לבעוט בי בגב דפק לי תראש בקיר אני פשוט התחלתי לבכות אני פחדתי מרוב אהבה שלי אליו הייתי מחונה ליסבול בישבילוו והמשכתי לסבולל
    אגב אני בת 16
    אני צריכה עזרה אני לא מפסיקב לחשוב עליו אני פשוט אוהבת אותוו
    הוא אומר שעם אני רוצה לחזור עליו אז שאני ישכב איתוו ואני לא רוצצה!! והוא רווצה בכוח
    קשה לי לשכוח ממנוו אבל הכרתי משהוו ממש חמווד והוא מאוד מוצא חן בעניי וליפעמים יוצא לי לחשוב עליו אבל אני עדיןן אוהבת אותתוווווווו
    חשבתי ללכת לפסיכולוית(התחנה הפסיכולוגית),
    האם הם יעזרוו ליי .??. האם אי צריכה לללכת לשם ??
    תעזרו לי תוודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עזרה דחוף בבקשה!!

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה מיד

דניאלה הרץ
    11/07/2009

אסור לך להמשיך את הקשר עם הגבר הזה. אסור לך לצאת עם גבר שמכה אותך, מנסה לקיים אתך יחסי מין כשאת לא מעוניינת ולא מרשה לך לבלות. שום דבר טוב לא יצא לך מקשר כזה. רק יותר ויותר מכות והתעללות. אולי את אוהבת אותו, אך האם את רוצה להיות אישה מוכה? התנהגות כמו שלו אסורה גם על פי החוק. זו התנהגות שמאד מסכנת אותך. הוא איש מסוכן, התרחקי ממנו מהר ואם יסרב לעזוב אותך אמרי לו שתפני למשטרה. אני מבינה שלא ספרת להורייך, לכן כדאי שתפני מהר לתחנה הפסיכולוגית כדי שיתנו לך עזרה ותמיכה. כתבי לי מה קורה אתך. דניאלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו