בקשת סיוע

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• בקשת סיוע
    יואב
    14/07/2009

שלום רב,
    אני משוחרר מהצבא מזה שנתיים בערך ובשנה האחרונה אני מרגיש שעוברת עלי שנה קשה ובמיוחד תקופה קשה בחודשים האחרונים מבחינה נפשית לאחר שגיליתי על עצמי כל מיני דברים כמו שאני סובל מסוג של חרדה חברתית, לדוגמא שאני נמצא במתח במידה ועלי להתווכח עם מישהו שאיני אוהד ומחבב, אני יודע שאני לא מפחד כי אני לא אגיע למגע פיזי, אך בכל זאת אני שרוי במתח במידה מסויימת ואני גם יודע שהוויכוח שלי מוצדק. ולעיתים אני גם נמנע מסיטואציות אלו. לאחר מכן כמובן שאני מתחרט על הדבר ומרגיש שכן יכולתי לעמוד בזה ולעשות את זה ונגרמת לי תחושה עצמית רעה. גם שמתי לב שאני מרגיש ריחוק כלפי ההורים שלי, שאני שם לב שאבא שלי הוא לא כמו "חבר" שלי שאני יכול להרגיש חופשי לדבר איתו על הרבה דברים וגם שאני כמעט לא מדבר עם אמא שלי. בקיצור אני מרגיש די בודד ונגרם לי עוד כאב לאחר שאני לא מצליח לעמוד בסיטואציות מסויימות.אני מעוניין להתחיל טיפול פסיכולוגי וגם אמור להתחיל ללמוד כסטודנט באוקטובר. אני לא יודע איך אני אתרכז במלימודים אם במקביל אהיה בטיפול. גם ככה אינני מצליח להתרכז כעת, אז לא יודע איך אוכל להתרכז כסטודנט, מה גם שאיני יודע אם טיפול פסיכולוגי עשוי להחמיר את מצבי או להיטיב עימו. מבקש את עצתכם.
    תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בקשת סיוע

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול לסטודנט

רוני פרישוף
    14/07/2009

שלום יואב,

אני מברכת אותך על ההחלט לפנות לטיפול נפשי. אתה נמצא במצוקה, ומעלה תכנים וצרכים רבים שיכולים לקבל מענה טוב במסגרת הטיפול.

אתה יכול לפנות לשרותי היעוץ לסטודנט במוסד בו אתה עומד ללמוד.

אם נוצר קשר טוב עם המטפל/ת, אין שום סיבה שהטיפול יפריע ללימודים. להפך, הוא אמור לחזק אותך ולתת לך תמיכה בהתמודדות האקדמית והחברתית.

בהצלחה בלימודים ובטיפול!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו