תענוו לי [!!]

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• תענוו לי [!!]
    לינויי
    15/07/2009

הכרתי מישהו דרך האינטרנט בגילי[16]
    אני מכירה אותי פחות מחוודשש ודיברנו באייסי ובטלפון ,
    אתמול נפפגשנו פעם ראשונה התנשקנו הוא הפשיט אותי ועשיתי לו ביד ....
    היום כשדיברתי איתו באיסיי והעליתי את נושא הסמים בכלל הספר והסרט שראיתי,
    על חייה של הנערה שהידרדרה לזנות ויותר מאוחר לסמים כריסטיאנה ורה פלשרינוב שמכונה "אני כריסטיאנה פ."ואמרתי לו שהלוואי שהיה לי תאומץ של כריסטיאנה להירדרד לעולם הזה...
    והוא פשוט אמר לי שהוא לא רוצה להמשיך להיות איתי בקשר בגלגל זה והוא אומר שזה שאני מדברת על סמים אז אני מנסה לברוח ממשהו כי הסמים וניסיון התאבדות[עקב אונס] זאת דרך בריחה והוא חושב שזה ממנו ...הוא אמר שאני צריכה לדבר עם איש מקצוע...ואחר כך הוא אמר לי שהוא רוצה שאני יבוא אליו ושאני יוביל את כל המהלך [הוא רוצה לשכב].
    סליחה על החפירה אבל אני לא יודעת מה לעשות ...ואני לא רוצה ללכת לאיש מקצוע

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תענוו לי [!!]

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מענה

רוני פרישוף
    16/07/2009

הי לינוי,

אני שומעת שעברת הרבה סבל ופגיעה בחיים. יש לך המון המון כאב בלב.

הסמים הם לא פתרון. גם אם הם עוזרים להשכיח את הסבל לרגע, הם בסופו של דבר מביאים לסבל עוד יותר גדול.

גם סקס מזדמן הוא לא פתרון, והוא רק עלול לגרום לך להרגיש עוד יותר רע עם עצמך.

אני מבינה שאת לא רוצה לפנות למישהו מקצועי. נסי לדבר על הדברים עם הורייך, או אדם אחר קרוב, ותשמעי מה הוא מייעץ. את יכולה גם להתקשר בטלפון למרכז לתמיכה בנפגעות תקיפה מינית, ולקבל מהן תמיכה והכוונה.

תשמרי על עצמך!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ההורים .

לינויי
    16/07/2009

תודה על התשובה,ועל ההמצלות ,
    אני לא בקשר טוב עם ההורים שלי ,והם בכלל לא יודעים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמון בהורים

רוני פרישוף
    16/07/2009

אני מבינה שאת מרוחקת מההורים ולא זוכה לתמיכתם (אולי אפילו להפך).

יכול להיות שבגלל זה את מחפשת חום ומגע אצל הבחור.

אך את עלולה להיות מנוצלת לרעה ולהיפגע עוד יותר.

בבקשה תני לאמא או אדם אחר מהמשפחה לקרוא את הדברים שכתבת כאן. נסי לתת בהם טיפת אמון, כדי שיוכלו לעזור לך. אם הם יבינו שבאמת קשה וכואב לך, אני בטוחה שהם יתגייסו לעזרה.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו