סובלת במצוקה נוראית

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• סובלת במצוקה נוראית
    זהבי
    17/07/2009

בס"ד,
    שלום לכם! אני בחורה חרדית בת 31 רווקה ללא חברות וללא קשרי משפחה חמים. עברתי היום טראומה נוראית בעבודה, הורידו לי שעות של יום אחד בשבוע ונתנו אותם לעובדת צעירה למרות שזהו עוול גמור ולא חוקי בכלל. נגרמה לי מזה טראומה נוראית. חטפתי דיכאון מאז ועכשיו בערך שתים וחצי בלילה ואני לא יכולה לישון, מרגישה את הדיכאון הנורא האופף אותי ולא יכולה לקבל את זה. אין לי מי שיעזור לי ויתמוך בי, אנא הצילו אותי עכשיו ואמרו לי מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סובלת במצוקה נוראית

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצוקה

רוני פרישוף
    17/07/2009

שלום זהבי,

אני מקווה שנרגעת מעט בזמן שחלף מאז כתיבתך.

אני שומעת שלא רק ארועי היום קשים לך, אלא שאת סובלת מבדידות כרונית וחוסר תמיכה.

נסי לנצל את המשבר הנוכחי כדי לטפל במכלול חייך. עלייך לעבוד על הנושאים של זוגיות, משפחתיות, קשרים חברתיים ובטחון תעסוקתי. וכן על נושאים הקשורים בזהות שלך: דימוי עצמי, בטחון עצמי ואסרטיביות. מגיע לך חיים טובים, ואין סיבה שלא תשיגי אותם!

אני ממליצה לך בחום לפנות לטיפול נפשי, שיחזק אותך בכל התחומים הללו.

אם את סבורה שהשינוי בעבודה הוא בלתי חוקי, את יכולה להסתייע בעזרה משפטית. יש מספר ארגונים, כמו "נעמת" שנותנים יעוץ משפטי בחינם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו