מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- האם להתנהג רגיל או להשתנות?בלהה18/07/2009
אנחנו שני זוגות שנוהגים לבלות יחד, מועדונים וטיולים. לאחרונה חל נתק ביחסי עם אשתו של הזוג, ולא ביוזמתי. עלי לציין שאני נראית טוב יותר ממנה (רזה), אלא שאני חשה במבטיה כלפיי שזה לא מה שהיה. ניסיתי פעם אחת במרומז לומר לה ש"לא נוח לי להיפגש כי הרגשתי שהיא עושה לי פרצויפים, אך היא נשבעה לי שזה לא כך ושאולי רק נדמה לי. אבל אני רואה טוב את ההבדל וזה התגבר יותר כשבעלה משוחח אתי על כל מיני נושאים, כמובן בפורום של ארבעתנו, אף פעם לא ביחידות. אני מצידי לא מעוררת מצב כזה. להיפך אני נמנעת מכל קשר שיחה אתו, כדי שהיא לא תכעס למרות שהוא איש חביב ומעניין, אבל בגללה אני לא עושה זאת. מצד שני, האינטואיציה שלי אומרת לי שלא כך מתנהגים, ושהכי נכון שאהיה אני ולא אנסה לרצות אותה. הדילמה קשה: האם עלי להמשיך להתנהג רגיל, וכן לשוחח אתו.י ולצחוק אתו כמו שאני נהגתי לעשות? או להימנע מזה כדי לרצות אותה וכדי שהקשר לא יתנתק ונמשיך לצאת ביחד. אני די כועסת על כך כי אני באמת לא אשמה ולא עשיתי כלום כדי למשוך אותו לכיוון שלי. לא מוצא חן בעיניה שהוא משוחח איתי מה לעשות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תענו.....תענו..תענו
בלהה20/07/2009אנא, חשובה לי דעתכם בנושא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתנהגות
יפעת קלוש יגל20/07/2009
שלום בלהה
סליחה על העיכוב.
אם את בטוחה ש"את חפה מפשע", לכי עם האינטואיציות שלך והמשיכי להתנהג כרגיל.
שתפי את בעלך וראי מה יש לו לאמר, אולי הוא יכול לדבר עם בעלה של האישה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)