חברות,

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חברות,
    אלה
    18/07/2009

אני אשה בוגרת,,אנטליגנטית ולמרבה האירוניה סימפטית
    ונעימה, ועם זאת מאד לבד,,,,בזמן האחרון הגעתי למצב שהבדידות
    לא כל כך מציקה לי,,וזה מפחיד אותי שהשלמתי עם מצבי.

למען האמת הרבה חברות אני חיפפתי,,וגם חיפפו אותי,

הגעתי למסקנה שעדיף לי להיות לבד, ולא עם חברות שמעצבנות אותי
    ולדעתי לא מתיחסות ביושר והגינות,

יעצו לי לחפף ולסגור עין ,אבל אם נעשה לי עוול ,אני מאד מתקשה לשחק בכאילו
    להמשיך להתחבר, למרות הרגשת הדחיה,
    אני אדם הגון וישר וזה מאד מקשה עלי , להיות צבועה,

הדרך שבחרתי האם תזיק לי בעתיד???
    למרות שכיום יש לי המון עיסוקים וטוב לי עם עצמי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חברות,

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדידות

יפעת קלוש יגל
    18/07/2009

שלום אלה

נשמע שאת לא רק אנטליגנטית וסמפטית אלא גם אדם מאוד פגיע ורגיש. כמו כן נראה שצדק ויושר הם נושאים מרכזיים בחייך.

קשה לי לדעת אם אינך יודעת לבחור בחברות הנכונות (לא ברור אם יש בן זוג), משום שללא ספק יש אנשים שיודעים להיות חברים טובים וכאלה שפחות. ואולי דווקא הפגיעות והרגישות שלך והצמדותך ליושר וצדק, אולי גם בנוקשות, הם הדברים שמפריעים לחברות, ואולי כפי ששכיח שני הגורמים גם יחד.

אני לא חושבת שאת צריכה להיות צבועה, אבל אנשים גם הנהדרים בהם תמיד מאכזבים במידה כזו או אחרת. אף אחד לא יכול להיות תמיד מדוייק וקשוב לזולתו, הרבה פעמים יש אי הבנות וכו'. לעיתים אפשר לדבר על הדברים וליישר הדורים לעיתים כדאי להבליג, כל דבר לגופו, ובהתאם למהות הקשר.

אני מתרשמת שאת מציגה קושי בסיסי ביחסים בין אישיים, והלבד הוא סוג של פתרון נוח, לא מאיים לא מצריך להסתכן בדחייה ועלבון, אבל ישם הפסדים מרובים ונראה שאת יודעת זאת.
    על מנת לעשות שינוי זקוקים למודעות שאת זה נראה שיש לך, ובדרך כללל מידה מסויימת של סבל שידחוף אותנו להשתנות (לא פשוט לעשות שינויים...).

אני מאוד ממליצה ללבן סוגייה זו עם גורם מקצועי, כך גם תהיי שלמה עם כל החלטה שתקחי

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו