עצה לגבי אמא שלי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• עצה לגבי אמא שלי
    איה
    19/07/2009

לאמא שלי בעבר הייתה בעיית שתייה. בוא נגיד החיים שלה מנקודת המבט שלי לא ממש מזהירים, היא מגדלת אותי ואת אחי לבד ויש לה חובות מאוד מאוד גדולים בהוצאה לפועל, כמה מאות אלפי שקלים. היא לא יכולה לצאת מהארץ, גנבו לה את הפרנסה לפני איזה שנתיים ועד שחוזרים לשגרה שוב עולות בעיות ואני רואה אותה וקשה לי. אנחנו היחידים שמסבים לה אושר. אני בקשר נורא טוב עם אמא שלי וכל הרע שעברנו גרם למשפחה להתאחד יותר...
    מה שכן, אמא שתתה הרבה פעם, כמעט כל יום והרבה, הייתה משתכרת ואנחנו היינו סובלים מאוד, לא פיזית אלא נפשית, היא הסתבכה המון פעמים בגלל זה ואנחנו ספגנו המון רע. לאחרונה היא התחילה לשתות שוב וכמה שאנחנו אומרים לה לא זה לא עוזר. יש לה חבר שגר באמריקה שהגיע לארץ בשבילה אך חזר אחרי שבועיים, טוב לה ובכל זאת היא שותה. אני אפילו חושבת שהיא התחילה לשתות מחוסר ביטחון שדיברה איתו במחשב. המצב שלה נורא קשה כלכלית ואני מנסה כמה שיותר לתמוך, אבל זה בעייתי כי היא נמצאת עמוק עמוק בבוץ, אני לא יודעת מה לעשות עם האלכוהול, כלום לא עוזר ואם זה ימשיך זה יהפוך להרגל...

מה לעשות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצה לגבי אמא שלי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התמכרות והתמודדות

יפעת קלוש יגל
    19/07/2009

שלום איה

על פי תאורך אימך כבר בבעיית התמכרות לאלכוהול.

כשהיא אינה יכולה לשאת או להכיל רגשות עזים, טובים או רעים, היא פונה אל השתייה המטשטשת את עוצמת הרגשות הבלתי נסבלת ונותנת אשליה של תחושת שליטה.

ישנן קבוצות העוזרות לאנשים במצבה כמו אלכוהליסטים אנונימיים ואחרות.

נראה לי שבאמצעות הקשר העמוק וטוב בינך לבין אימך,תוכלי לנסות לשכנע אותה לפנות ולחפש עזרה באחת מן הקבותות הללו.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו