מצוקה קשה

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• מצוקה קשה
    רפי
    19/07/2009

אני בחור צעיר שסובל ממחלת לב אני מושתל דיפיברילטור וסובל מאי ספיקת לב של 25% ומועומד להשתלה ליפני כחודש ניסיתי להיתאבד עם כמות עצומה של כדורים ולא הצלחתי אני כל היום בחרדות אני לא ישן כבר בלילה אני כבר לא מתפקד כמו שצריך התחלתי לרמוז לחברים שלי שאין לי כוח יותר ושפעם הבאה שאני ינסה זה כבר לא יגמר בבית חולים היום אני כבר לא פוחד לנסות למות פניתי לאברבנל אבל הם לא ממש התיחסו ברצינות אמרו שיש להם בעיה בכוח אדם בבקשה אני מרגיש שהחיים בורחים לי אני כל הזמן חושב איך להצליח בפעם הבאה בבקשה אני מתחנן תעזרו לי כי אני כבר לא יודע מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצוקה קשה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תקווה

יפעת קלוש יגל
    19/07/2009

שלום רפי

אתה בחור צעיר ומיואש, יש לך הרבה סיבות אובייקטיביות לחוש כך, וגם להיות בחרדה. אבל עדין יש תקווה גם רפואית לדבריך בהשתלה, ובודאי נפשית.

אינני יודעת מה בדיוק קרה באברבאנל , אך יש באפשרותך לפנות לבית חולים אחר בגוש דן, או למחלקת הלב בה את המטופל, בה בודאי יש עובדת סוציאלית שתוכל לסייע..

עליך לראות בדחיפות פסיכיאטר לגבי הדיכאון האובדנות והחרדה ולקבל עזרה גם בשיחות.
    ישנן עמותות וקבוצות תמיכה לחולים, המפורסמות בעיתונים או באינטרנט.

נראה שאתה חש שכלו כוחתיך ואתה לבד במערכה, לכן כדאי שתפנה לקרוב משפחה או חבר קרוב שיעזור לך בחיפוש העזרה הנ"ל.

בהצלחה והרבה בריאות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצוקה קשה

רפי
    20/07/2009

אני לא יודע או מכיר למי אני צריך לפנות אני צריך בדחיפות לפנות למישהו או שפשוט יהיה מאוחר מדי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פנייה

יפעת קלוש יגל
    20/07/2009

שלום רפי

כפי שכבר כתבתי לדעתי כדאי שתעזר במישהו.

פנה

רופא המשפחה

עו"ס במחלקה בה מטפלים בך בבעיה הלבבית

אחת עמותות לסיוע נפשי לחולים המורסמות בעיתון סוף השבוע או באינטרנט

הם כבר יעזרו לך הלאה, בחיפוש ובהפנייה לפסיכיאטר וכו'

אל תתמהמה ופנה מיד

בהצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מישהו שרוצה לאזור

סתם מישהו
    23/07/2009

רפי תדע שיש חיים אחרי החיים האלה שזה יגמר יתחילו חיים חדשים עם אתה חושב שהחיים שלך תלויים בך אתה תועה כי עם היתה צריך למות כבר בניסיוו הראשון שלך היתה מצליח ואף אחד לא היה מציל אותך רפי עם אתה תיקח חיים הנשמה שלך תישאר מעל גופך לנצח ולא תוכל ליחיות נישמתך תיסבול את אותו סבל שאתה סובל עכשיו אתה צריך לאבין שהחיים האלה הם רק מעטפת של רוע ואנחנו האור שצריך ליבקוע אתה הוא האור רפי תישמור על הצמיך רק ה' לוקח נשמות אנחנו לא מעורבים ואסור לנו להיות מעורבים בזה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו