חוסר ביטחון עצמי

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• חוסר ביטחון עצמי
    אני
    20/07/2009

אני מרגישה כל כך מתוסכלת ברמות שאני מסתגרת בבית. אני חסרת ביטחון ברמות על אני מדברת עם בנאדם ואני מנסה ומשתדלת לדבר בביטחון אבל מרוב שאני חושבת על זה כל הזמן אני לא מצליחה לחשוב על מה אנחנו מדברים אלא רק על איך שאני אתנסח. ההרגשה העצמית מאוד חשובה וקשה לי להיות אני עצמי, איכשהוא אני מנסה לרצות את כולם, ואני פשוט לא מצליחה להיות אני עצמי.
    רק בבית עם המשפחה. יש לציין שבתיכון זה לא היה לי. אני בת 19 בשירות צבאי ומרגישה חוסר ביטחון ברמות. לפעמים יש לי הבזקים של ביטחון עצמי אפילו מופרז ואני נהנת מזה וכייף לי ולפעמים זה לכיוון ההפוך אני כבר לא יודעת מה לעשות. עם אני אספר למשפחה שבגלל זה אני רוצה ללכת לייעוץ ילעגו לי ויגידו שאני פרנואידית. בנוסף, כתוצאה מהחוסר ביטחון אני דיי מסתגרת בבית אני מפחדת להיחשף לאנשים כדי שלא יחשבו שאני טיפשה וחסרת ביטחון. אני נראית לא רע ואני אמורה להרגיש בטוחה בעצמי אבל אני לא. אני חייבת עזרה כלשהיא!
    אני מוצאת את עצמי מגמגמת עם החברה הכי טובה שלי מרוב שאני חסרת ביטחון דברים שלא קראו לפני כן! בלבול במילים וכו'.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוסר ביטחון עצמי

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוסר בטחון וסבל

רוני פרישוף
    20/07/2009

הי דנה,

סבל רב עולה מתוך דברייך.

לצערי, קשה לאבחן דרך הרשת ממה בדיוק את סובלת.

עלייך לפנות לאיש/אשת מקצוע ולקבל הערכה וטיפול מקצועיים לבעייתך. כאשר כואב משהו בגוף הולכים לרופא, כך יש לפנות לעזרה מקצועית כאשר הנפש כואבת בעוצמה כזו. אין בכך כל בושה, אלא רק גילוי בגרות ואחריות כלפי עצמך.

אני מאמינה שאם תבהירי להורייך עד כמה את במצוקה, הם ימהרו לתמוך ולעזור לך למצוא עזרה מקצועית. קשה לי להאמין שילעגו לך. בכל מקרה, את כבר ילדה גדולה ויכולה לפנות לבד בלי לספר לאיש (במסגרת פרטית או צבאית).

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו