מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שוב אני לינוילינויי20/07/2009
שלוום D:
קרו לי בשנה האחרוננה הרבה מאוד דברים.[2 הדרדות מיניות,ניסיון התבדות,גיליתי שאמא צריכה השטלת כלייה ועוד..]
ואני תמיד מדחיקה אותם הצידה ומעדיפה לשכוח
ולא להתייחס עליהם יותר מידיי.
ותמיד אני נראה שמחה,ולא מראה את כל מה שעובר עללי.
אומרים לי שבגלל שאני מדחיקה זה לא נותן לי להתבגר
ואני עדיין ילדה וזה ממש לא נכון אני לא חוושבת ככה,
זה רק מי שמסתכל מהצד ואומרים לי שעד שאני לא יטפל בזה
ע"י איש מקצווע אני עדיין יהיה תקוע.
מה אני יכולה לעשות ?
אשמח לתשובה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול בטראומה מינית
רוני פרישוף20/07/2009הי לינוי,
עברה עלייך שנה מהגהנום. כל הכבוד שאת שומרת על החיוך גם כשהלב בוכה.
אני מתרשמת שאת דוקא לא מדחיקה את הארועים שעברו עלייך, אלא מחוברת חזק לזכרונות ולרגשות הכואבים.
טוב שאת לא מדחיקה, כי מה ששמים בצד חוזר אלינו לפעמים במכה גדולה.
אבל את צריכה עזרה להתמודד עם כל מה שעבר עלייך, ולחזור לעצמך ולחייך.
אמא, שהיא הכתובת הטבעית למצוקה, מתמודדת כעת עם מחלה קשה, וגם כך יחסיכן לא קרובים.
כפי שייעצתי לך בעבר, וכפי שיועצים לך אחרים, אנא פני לטיפול אצל מי שמתמחה בטראומה מינית. זה מאד יעזור לך ויחזק אותך. כל המטפלות שאני מכירה בתחום הן נשים מסורות ומקסימות, שמקדישות את כל כולן לעניין. אל תחששי, רק תרוויחי!
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרוני .
לינויי20/07/2009תתודה רבה רווני ..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)