מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- תקשורת עם הבתענת22/07/2009
בתי ילדה לפני שבועיים , לקחתי שבוע חופשה מהעבודה עזרתי לה בבית חולים ובבית. בזמן שהייתי אצלה בבית היא קיבלה תשובה טלפונית שהצהבת של הילד עלתה ומאז היא מתייחסת אלי לא יפה לא רוצה שנבוא לבקר את הילד ולא באה אלינו. כיאלו היא מתנקמת בנו. אני מתקשרת כל יום לשאול לשלומה ולשלומו ובמקום לעדכן אותי היא כל הזמן אומרת שהיא רוצה לעזוב את הילד ושנמאס לה ואני יודעת שהיא אומרת את זה רק כדי להרגיז אותי , זה לא בגלל ההורמונים, כי היא מאז ומתמיד לא אוהבת לשמח אותנו מספרת לנו רק דברים שליליים . בזמנו ניסיתי לשוחח איתה על ההתנהגות המוזרה הזאת ולא עוזר ,ללכת לייעוץ איתנו אף פעם לא היתה מוכנה מאז שהיתה קטנה עכשיו היא מנסה להתנקם בנו דרך הנכד השאלה שלי היא האם להמשיך להתקשר ולספוג השפלות או להניח לה לנפשה שהיא תחפש אותנו או לא אודה על תשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יחסים עם הבת
יפעת קלוש יגל22/07/2009שלום ענת
נשמע שאתם הורים מסורים הנכונים לעזור לביתכם בכל עת, ואולי גם ללא גבולות.
אין לי מספיק מידע בשביל לנסות ולהתחיל להבין מה קורה בינכם לבין הבת. זהו נושא רגיש, והבת אחרי לידה בתקופה רגישה,ואין לי ספק שאתם כואבים וחסרי אונים.
נשמע שהיחסים בינכם טעונים ויכולים להדרדר אם תגיבו פתאום בתוקפנות או בדחייה. יחד עם זאת כנראה גם התנהגותכם הנוכחית המרצה הנותנת גם לא יעילה ומחזקת את התנהגותה הלא נעימה.
אני חושבת שכדאי לכם לפנות לייעוץ לספר בהרחבה את הרקע והשתלשלות היחסים כדי להבין את מקור הבעיה וכיצד להתחיל לפתור אותה. רק אז תחליטו איזה צעדים לעשות, כאלו שיועילו ולא יחבלו עוד יותר בקשר.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)