ייעוץ דחוף

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• ייעוץ דחוף
    תמר
    24/07/2009

בתי ילדה לפני שלושה שבועות. היא ממש עצבנית, לא רוצה עזרה ולא רוצה לבוא לשבת ולא מוכנה לקבל טיפול פסיכולוגי. בעלה ביקש שהוא בעבודה לבוא אליה ללא הודעה (כי היא לא מוכנה שנבוא אליה) לקחת את הילד לטיול כדי שתוכל לנוח. ניסיתי לבוא פעם לביקור והיא כעסה ואח,כ פחות או יותר התנהגה יפה בפעם הבא שהצעתי לה שאני יגיע שוב היא לא רוצה ואומרת שאצלה זה לא בית מלון והיא תגיע אלינו לסוף שבוע וכמובן ברגע אחרון היא מתקשרת ומודיעה שהיא עייפה והם לא יוכלו להגיע. בעלה מיואש ואומר שנמאס לו וזה פוגע בילד למרות שהיא מטפלת בו ודואגת לו מאד אבל לא מדברת אליו ולא שרה לו. מטבעה היא בחורה מאוד אגוצנטרית ומרוכזת בעצמה כך שאני לא יודעת אם היא באמת בדיכאון או שזה סתם פינוק יתר השאלה היות והיא לא מוכנה ללכת לייעוץ האם אני צריכה כדאי שאני יגיע אליה לנסות לעזור כמו שבעלה מבקש? מה עושים עם בן אדם שלא מוכן לקבל טיפול פסיכולוגי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ייעוץ דחוף

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יעוץ לסבתא טריה

רוני פרישוף
    24/07/2009

שלום תמר,

לפני מספר ימים הועלתה שאלה כמעט זהה על ידי ענת, שקיבלה תשובה מצויינת מיפעת.

אנא קראי את תשובתה של יפעת, אני בטוחה שתעזור לך.

עיקרי העצה מצויים בסיפא: "אני חושבת שכדאי לכם לפנות לייעוץ לספר בהרחבה את הרקע והשתלשלות היחסים כדי להבין את מקור הבעיה וכיצד להתחיל לפתור אותה. רק אז תחליטו איזה צעדים לעשות, כאלו שיועילו ולא יחבלו עוד יותר בקשר".

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו