הורים כמובן מאליו

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• הורים כמובן מאליו
    דניאלה
    26/07/2009

אחרי שקראתי על בחורה שלא בא לה להתקשר לאמא שלה עלה לי כל מערכת היחסים עם בתי הנשואה שמקבלת המון ובתמורה מה שאנחנו מקבלים זה בד"כ ביקורות, עקיצות . היא אף פעם לא תתקשר תמיד אני צריכה ליזום שיחה ניסיתי פעם ייעוץ אצל הפסיכולוגית צריך להתנהג עליה ברכות ולהיות שם בשבילה כנראה שיש לה כעסים שלא קיבלה מספיק תשומת לב בגלל שאנחנו עבדנו (יש לציין שלא היה משהו יוצא דופן ) ולא היה לנו הרבה זמן בשבילה,ובסופו של דבר היא תרגע, היא בעצמה היתה בטיפול ומאז הקפריזות שלה עלו. כבר שלוש שנים אנחנו אוכלים קש בשקט ולפעמים אנחנו לא מצליחים לשתוק ועונים לה אז יש מריבה קשה. אני עושה הפסקה של כמה ימים לא מדברת איתה ואז היא נרגעת מדברת יפה כמה ימים ושוב חוזר חלילה. בטוח שלא היינו הורים מושלמים אבל גם לא היינו הורים גרועים כ"כ עד מתי נהיה שק איגרוף!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הורים כמובן מאליו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• יחסים עם הבת

יפעת קלוש יגל
    26/07/2009

דניאלה שלום

לא ברור לי אם הבת הפסיקה את הטיפול, ואז אולי זה היה מוקדם מידי. בשלב בוהכעס עולה וצף אך עדין לא מעובד לגמרי ואין השלמה עם מגבלות ההורים והאכזבה מהם.

האם הלכתם לפסיכולוגית של הבת?

אולי תפנו לייעוץ נוסף או אולי לטיפול משפחתי. אני חושבת /שאם יעזרו לכם להבין על מה היא כועסת תוכלו להיות יותר אמפטים וסובלניים כלפיה מחד, ולהציב גבולות מאידך. בדרך כלל הכעס הוא לא על דברים קונקרטים אלא מורכבים יותר ניואנסים של תגובות שלא תמיד אפשר לזהותם לבד.

רק רכות ויחס טוב לא יעזרו משום שאם הם לא ממוקדים על הכעס עצמו הם אפילו יכולים לעצבן עוד יותר. אתם גם תהיו מותשים מההבלגה בסופו של דבר והריבים עלולים להקצין.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו