האם איבדתי פרופורציות?

מנהל הפורום

טובי פלד
טובי פלד
לקביעת תור אצל טובי פלד ללא פרסום בפורום

• האם איבדתי פרופורציות?
    לילי
    26/07/2009

שלום,
    אני נשואה במשך שנתיים. בקשר עם בעלי כשש שנים. הקשר אף פעם לא הלך חלק. בתחילת הקשר בעלי היה רכושני כלפי, לא הסכים שאצאה עם חברותי לקפה בלעדיו... ביקש שאנתק את הקשר עם החבר לשעבר, ממנו נפרדתי מספר שנים לפכי כן והוא כבר היה לפני חתונה. בעלי גם דרש שלא אגיעה לחתונה שלו ואני ויתרתי...

לאחר מכן הנושא הסתדר, בעלי הבין שזה לא נכון לבקש ממני לא לצאת עם חברותי בלעדיו וכו'.

לאחר שהתחתנו התחילו בעיות אחרות. אם הוא עצבני הוא מתפרץ, מדבר גסויות. מרשה לעצמו לקלל אותי בצורה גסה ביותר. הוא מתפרץ אם אני לדעתו קובעת לו עובדות. לדוגמא, אחרי שהוא ישן חי יום בשבת ואני הייתי עם התינוקת, אמרתי לו אחרי שהוא התעורר שעכשיו אני הולכת לנוח ואתה תיהיה עם הבת. הוא התפרץ עלי בטענה שאני קובעת לו עובדות... כמובן שזה הסתיים בקללות וצעקות..
    אנחנו רבים ואני חושבת שכדאי לעזוב אותו, ואז אז אני חשבת שיש לנו בת קטנה - בת שנה ועדיף שהוריה לא יהיו גרושים. אני שוכחת את הכל וממשיכה הלאה, עד לפיצוץ הבא - זה קורה כל מספר שבועות.

אני טיפוס משפחתי, אוהבת זוגיות קבועה, לכן אני מנסה לשכוח ולהמשיך הלאה. הבעיה היא שגם כשהוא לא צודק, אני חושבת שאולי הייתי צריכה לנסות למנוע את המריבה... אני לא אומרת את זה לבעלי, אך אנ יחושבת כך. חשוב לי לציין שבעלי אף פעם לא מתנצל, גם כאשר הוא ממש מעליב אותי.
    אני משכילה, אוכל לפרנס את עצי ואת בתי בכוחות עצמי. אני מרגישה שאיבדתי את עצמי.
    האם אני איבדתי פרופורציות? את הביטחון העצמי שלי?

תודה,
    לילי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם איבדתי פרופורציות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זוגיות בעייתית

יפעת קלוש יגל
    26/07/2009

שלום לילי

לדעתי לאף אחד לא מגיע יחס אלים ומבזה כפי שאת מתארת.

נשמע שלבעלך צרכי שליטה גבוהים שבאים לידי ביטוי ביחסים איתך, ועלולים לבוא ליד ביטוי גם עם הבת.

אם הבעל לא מוכן לפנות לטיפול זוגי, על מנת לשפר את יחסכם, פני את לטיפול בו תוכלי להבין את דפוסי התנהגותך, לשקול את הרוחים והמחירים מהמצב , ואת צעדייך.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול זוגי?

לילי
    28/07/2009

תודה על התשובתך.
    איזה טיפול מומלץ עבורי, במידה ובעלי אינו מסכים לטיפול זוגי? אצל פסיכולוג? או עובד סוציאלי במרכז למניעת אלימות במשפחה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפול

יפעת קלוש יגל
    28/07/2009

שלום לילי

שתי האופציות טובות. מה שחשוב הוא שנותן הטיפול יהיה בעל הכשרה בפסיכותרפיה.

ניתן לפנות גם דרך קופות החולים,וכמובן באופן פרטי.

שיהיה לך המון בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו