מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- טיפול .לינויי26/07/2009
לרוב השאלות שלי רוני עונה אז הפעם זה גם יהיה מופנה אלייה כי היא ראתה את רוב התגובות .
החלטתי לחקת את עצמי ביידיים וללכת לטיפול של איש מקצוע.כי באמת אני מאומסת רגשית ונפשית .
יש לי כמה שאלות,
1.איזה איש מקצוע אני צריכה ?פסיכולוג,פסיכיאטר? השנה בחטיבת ביינים בקריית אתא,ושנה הבאה אני עולה לתיכון בחיפה.
האם אני יצטרך ללכת לטיפול על יד מקום מגוריי או מקום לימודיי ?ואני יוכל ללכת במקום ליועצת שבשנה הבאה בבית ספר?
3.יש אפשרות ללכת תאיש מקצוע דרך קופת חולים [מכבי].ואם כן איך זה הולת צריך הפנייה מהרופאת המשפחה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טיפול
רוני פרישוף27/07/2009הי לינוי,
כל הכבוד שהחלטת לקחת את עצמך בידיים וללכת לטיפול!
זה צעד גדול וחשוב בדרך להחלמה נפשית.
רצוי שהטיפול יהיה לא רחוק מהבית, שלא יהיה לך קשה להגיע.
את יכולה לפנות לפסיכולוג/ית של מכבי. אין צורך בהפנייה של רופא משפחה. במידת הצורך, תוכלי בשלב הבא לקבל עזרה גם מפסיכיאטר/ית.
שיחות עם יועצת בית הספר הן חשובות, אך לא תחליף לטיפול. את יכולה להתייעץ עם היועצת איך להגיע למטפלת טובה. יכול להיות שהיא מכירה עוד אפשרויות טיפוליות באזור מגורייך.
תוכלי לפנות גם למרכז לתמיכה בנפגעות תקיפה מינית במספר 1202. הן יוכלו להפנות אותך למטפלות המתמחות בפגיעה מסוג זה.
בעיקר, לינוי, זכרי שאת מאד צעירה וכבר עברת הרבה חוויות קשות בחיים. תני לגוף שלך להתאושש ולהשתקם. שמרי עליו עד שתרגישי שוב טוב עם עצמך. אל תתני לאף אחד לגעת בך בניגוד לרצונך. עדיף לדעתי, שתמנעי מפעילות מינית עד שתתחזקי, ותקבלי תמיכה בטיפול.
בהצלחה וחיבוק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם סובלים מחרדות?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)